Nintendo Switch İçin Üretilen Kulaklık Bağlantılı Kumandalar

Nintendo Switch için üretilmiş olan bu oyun kumandaları, üzerinde kulaklık girişi bulunduruyor. Üstelik kumandanın üzerinde bulunan tuşlar, ses kontrolünün yapılmasına da imkan sağlıyor.


Oyunseverler için en az bilgisayarlarının donanımları ya da konsollarının özellikleri kadar, kumandaları da büyük bir önem arz ediyor. Rahat ve konforlu bir oyun kumandasının, oyun performansını etkileyeceği su götürmez bir gerçek. Ancak şimdi tanıtacağımız bu ürün, Nintendo Switch için üretilmiş, 3.5 mm kulaklık girişine sahip olan ilk oyun kumandası.

PDP tarafından üretilmiş olan bu oyun kumandaları temel anlamda Nintendo Switch'in orijinal oyun kumandalarına fazlasıyla benzerlik gösteriyor. Orijinal kumandalara ek olarak kulaklık girişi bulunuyor ve ses kontrolünün yapılabilmesi sağlanıyor. Farklı renk seçeneklerine sahip olan bu oyun kumandası, uygun fiyatıyla da Nintendo Switch kullanıcılarının sıklıkla tercih edeceği bir model olacağa benziyor.

İşte PDP tarafından üretilen o oyun kumandaları:

nintendo

Bu oyun kumandasında ses ayarları, doğrudan kumanda üzerinden yapılabiliyor ve bu da bu oyun kumandasına farklı bir avantaj sağlıyor. Üstelik kumandanın üzerinde bulunan tuşlar özelleştirilebiliyor.

Mor, siyah, kırmızı ve mavi renk seçeneklerinin olduğu bu ürün, uygun kaplamalarla da daha çeşitli görünüşlere sahip olabiliyor.

Ürün, PDP'nin resmi internet sitesi üzerinden ve Amazon'dan satılıyor. PDP'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan satışlar sadece Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'yı kapsıyor ancak ürün Amazon üzerinden sipariş edilirse, Türkiye'ye teslimat sağlanıyor. Tüm bu özellikleriyle birlikte kulaklık girişi olan bu Nintendo Switch oyun kumandasına sahip olmak isterseniz 24.99 dolar (yaklaşık 140 TL) ödeme yapmanız gerekiyor. Ürünün Amazon sayfasına ulaşmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.




Asus, ROG Phone 2 İçin Tencent ile Ortaklık Kurdu
Asus, ROG Phone 2 İçin Tencent ile Ortaklık Kurdu

Asus ve Tencent'in Weibo hesabından yapılan açıklamaya göre iki şirket, ROG Phone 2'nin geliştirilmesi için ortaklık kurdu. ...

Yapay Zekâ ile Geliştirlen İlaç İnsanlarla Test Edilecek
Yapay Zekâ ile Geliştirlen İlaç İnsanlarla Test Edilecek

Kullanım alanı her geçen gün genişleyen yapay zekâ, bu sefer de ilaç alanına el attı ve dünyada ilk kez obsesif kompulsif bozukluğa sahip hastalar için yapay zekâ tarafından bir ilaç...

Sözde Xiaomi Mi 11 Serisi Piller 3C Onayını Aldı!!
Sözde Xiaomi Mi 11 Serisi Piller 3C Onayını Aldı!!

Bu yıl Şubat ayında Xiaomi , Çin’de Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro akıllı telefonlarını duyurdu . Xiaomi Mi 11 serisinin selefinden daha erken olacağı söylentileri...