Apple, iOS 13.2.3 Güncellemesini Yayınladı

iOS 13 yayınlandığından beri birbiri ardına sürekli güncellemeler yayınlayan Apple, bu güncellemelerine son olarak iOS 13.2.3 güncellemesini ekledi. Son zamanların en kapsamlı güncellemesi olan bu güncelleme, pek çok hata gidermesi ve iyileştirme içeriyor.


Apple, artık alıştığımız güncelleme zincirini bugün yayınlanan iOS 13.2.3 sürümüyle birlikte devam ettirdi. Bir önceki kararlı iOS yazılımı olan 13.2.2’nin ardından yaklaşık 10 gün geçtikten sonra yayınlanan iOS 13.2.3, Apple’ın son zamanlarda yayınladığı en kapsamlı güncelleme gibi duruyor.

Bildiğiniz gibi Apple, iOS ve iPadOS güncellemelerini eş zamanlı olarak yayınlıyor. Yani bir iPad kullanıcısıysanız iPadOS için de 13.2.3 sürümünü indirebileceğinizi belirtelim. Dilerseniz şimdi gelin lafı fazla uzatmadan güncellemenin detaylarına yakından bakalım.

iOS 13.2.3 ile birlikte giderilen sorunlar:

iOS 13.2.3

Genel hatlarıyla hata düzeltmelerine ve performans iyileştirmelere odaklanan güncelleme, beraberinde bazı geliştirmeleri de getiriyor. Yayınlanan güncelleme notlarına göre iOS 13.2.3 ile birlikte giderilen diğer sorunlar ise şu şekilde:

  • ‘Arama’ artık sistem düzeyinde ve Posta, Dosyalar ve Notlar uygulamalarında tutarlı bir şekilde çalışacak.
  • Posta, yeni iletileri alma veya Exchange hesaplarından gelen mesajları alıntılama sorunlarını gidermek üzere güncellendi.
  • Uygulamaların arka planda içerik indirmesi yapmalarına engel olabilen bir sorun düzeltildi.
  • Fotoğrafların, bağlantıların ve diğer eklerin iMessage ayrıntılarında düzgün bir şekilde görüntülenmemesiyle ilgili bir sorun giderildi.

Apple, iOS 13.3 için çalışmalarını sürdürüyor:

iOS 13.3

iOS 13.2.3’ün yanı sıra Apple’ın; USB, Lightning veya NFC kullanan FIDO2 uyumlu güvenlik anahtarları için daha iyi destek gibi bazı küçük eklemeler içermesi beklenen iOS 13.3 beta testlerinin üzerinde çalıştığı da biliniyor. Apple’ın güncelleme yayınlama hızına bakacak olursak, bu güncellemenin de oldukça yakın bir tarihte karşımıza çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Apple, sürüm güncellemelerine her geçen bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Yayınlanan bu son güncellemeyle birlikte iOS 13’ün şimdi daha istikrarlı bir sürüm olmaya yakın olduğunu söyleyebiliriz. Son olarak güncellemeyi indirmek için cihazınızdan şu adımları takip edebilirsiniz: Ayarlar > Genel > Yazılım Güncellemesi.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Xiaomi, Mi Reader Adındaki E-Kitap Okuyucuyu Tanıttı
Xiaomi, Mi Reader Adındaki E-Kitap Okuyucuyu Tanıttı

Xiaomi, şimdi de Amazon'un meşhur e-kitap okuyucusu Kindle'ın karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Firma, Mi Reader adındaki yeni e-kitap okuyucunun tanıtımını yaptı. ...

BTK, Artık Müstehcen Sitelere Erişim Yasağı Uygulayamayacak
BTK, Artık Müstehcen Sitelere Erişim Yasağı Uygulayamayacak

Geçtiğimiz sene kanunlaşan ve 7 Şubat 2019 tarihiyle yürürlüğe giren yasa, BTK'nın müstehcen içerikli internet sitelerini engelleme yetkisini kaldırıyor. ...

macOS Catalina'nın 5. Geliştirici Betası Yayınlandı
macOS Catalina'nın 5. Geliştirici Betası Yayınlandı

Apple ekosisteminin beklenen işletim sistemi sürümü macOS Catalina'nın yayınlanmasına her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Catalina'nın 5. beta sürümünün yayınlanmasıyla beraber...