Motorola RAZR Geri Dönüyor (O Nasıl Fiyat)

İlk Motorola RAZR oldukça popüler bir telefon idi. Lenovo, telefonu yenilemenin peşinde gibi gözüküyor.


Motorola’nın kapaklı telefonu RAZR, habire fırlayan tuşlarına ve sık sık arızalanan menteşelerine rağmen döneminde oldukça popüler olan, kullanıcılarının vazgeçmek istemediği bir telefondu. Birkaç yıl önce Android bir telefon olarak diriltilmeye çalışılan serinin yenilenmesi tekrar gündemde.

Görünüşe göre Lenovo seriyi diriltmek için elindeki imkanları seferber etmeye hazırlanıyor. Söylentiler, Verizon’a özel üretilecek, 1500 dolar fiyat etiketine sahip bir RAZR’ın hazırlandığı yönünde. Geçmişte de Motorola ile Verizon’un sıkı bir işbirliği içinde olduğunu göz önüne aldığımızda bu durum oldukça mantıklı geliyor. Yine de 1500 dolarlık fiyat etiketini göz önüne aldığımızda bu telefonun, eski telefon kadar başarılı olup olmayacağı tartışmaya açık.

Telefon hakkındaki bilgilerimiz şu anda cihazın kapaklı bir telefon olduğundan ve pahalı olduğundan ibaret. Cihazın teknik özellikleri, tasarımı ya da başka herhangi bir konuda açıklanmış hiçbir bilgi yok. Yine de bu kadar kendine has bir cihaz konusunda mutlaka bilgiler sızdırılacaktır.

Telefonun başarısına göre serideki diğer telefonlar, örneğin daha küçük ve ince olan KRAZR telefonlar da yeniden hayata döndürülebilir.




iQOO U3 vs Redmi Note 9 5G ve Realme X7: Özellik Karşılaştırması 2021
iQOO U3 vs Redmi Note 9 5G ve Realme X7: Özellik Karşılaştırması 2021

Vivo iQOO U3 ve Xiaomi Redmi Note 9 5G vs Realme X7 Vivo iQOO U3 Xiaomi Redmi Not 9 5G Realme X7 BOYUTLAR VE AĞIRLIK 164,2 x 75,4 x 8,4 mm, 185,5 gram 162 x 77,3 x 9,2 mm, 199 gram 160,9 x...

Asus Zenfone 6Z'nin Beklentileri Artıran AnTuTu Skoru
Asus Zenfone 6Z'nin Beklentileri Artıran AnTuTu Skoru

Asus Zenfone 6Z'nin AnTuTu sonucu ortaya çıktı. Cihazın AnTuTu'da yer alan özellikleri ve puanı, iddialı bir cihaz olacağının ipuçlarını veriyor. ...

Motorola RAZR Geri Dönüyor (O Nasıl Fiyat)
Motorola RAZR Geri Dönüyor (O Nasıl Fiyat)

İlk Motorola RAZR oldukça popüler bir telefon idi. Lenovo, telefonu yenilemenin peşinde gibi gözüküyor. ...