Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Android Oyun ve Uygulama

Android işletim sistemli akıllı telefon kullanan takipçilerimizin merakla beklediği ücretsiz oyun ve uygulama haber serimizin yeni bölümüyle karşınızdayız. Bu hafta listemizde fiyatı oldukça yüksek oyun ve uygulamalar dikkat çekiyor. Gelin bu haftanın indirimlerine yakından bakalım.


Play Store'daki ücretli oyun ve uygulamalar, haftalık indirimlerle kullanıcılara ücretsiz olarak sunulabiliyor. Bu haftanın indirimlerinde ücretsiz olarak indirilebilecek uygulamaları, oyunları ve bazı kişiselleştirme araçlarını bir araya getirdik. İndirimlerin kısa bir süre devam edeceğini ve bu yüzden elinizi çabuk tutmanız gerektiğini hatırlatarak vakit kaybetmeden listemize geçelim.

10. EZ Notes

Normal fiyatı: 23,99 TL

Gizliliğin oldukça önemli olduğu bu günlerde not alma uygulamanızın aldığınız notları başkalarıyla paylaşmasını kesinlikle istemezsiniz. EZ Notes, veri güvenliği konusunda garanti veren reklamsız bir not alma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Sesli olarak notlar alabileceğiniz bu yararlı uygulamayı, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak cihazınıza indirebilirsiniz.

9. Total Media Player Pro

Normal fiyatı: 9,99 TL

Herhangi bir ek pakete ihtiyaç duymadan Ultra HD videoları oynatabilen Total Media Player Pro, film izlerken altyazı eklemek isteyenler için de kolay bir altyazı ekleme arayüzü sunuyor. Standart video oynatıcılarının sağladığı özelliklerin hepsini içinde barındıran bu uygulama ile ekolayzır arayüzü, arka planda oynatma gibi özelliklere erişim sağlayabilirsiniz.

8. 4K Camera

Normal fiyatı: 28,99 TL

Bir yönetmen edasıyla kendi filmlerinizi Android cihazınızla çekmek isterseniz, 4K Camera sizin için iyi bir alternatif olabilir. Pozlama, odak, beyaz dengesi, video kare hızı gibi ayarları tamamen sizin kontrolünüze veren uygulamada akıllı otomatik mod ile de oldukça iyi çekimler yapmanız mümkün.

7. Crypto Helper

Normal fiyatı: 5,09 TL

Yalnızca kendinizin görmenizi isteyeceğiniz bir notunuz, sadece bazı arkadaşlarınızın okuyabileceği mesajlarınız ya da kırılamayacak kadar güçlü bir şifreniz varsa Crypto Helper, sizin için oldukça yararlı olabilir. Yazdıklarınızı yalnızca siz ve sizin anahtar kelimeyi paylaştığınız kişilerin okuyabileceği metinler üretmek isterseniz bu uygulamaya bir şans verebilirsiniz.

6. Neurosimulator Vol.I

Normal fiyatı: 91,99 TL

Listemizdeki uygulamalar arasında normal fiyatı en yüksek olan Neurosimulator Vol.I, oldukça gelişmiş bir simülasyon olarak karşımıza çıkıyor. 3 boyutlu olarak beyin ameliyatları gerçekleştirebileceğiniz bu uygulama, tıp alanına ilgi duyanların dikkatini çekebilir. 

5. Text Scanner

Normal fiyatı: 6,79 TL

Okulların açılmasına oldukça kısa bir süre kalmışken Text Scanner, kitaplarda gördüğünüz yazıları dijital ortama aktarma özelliğiyle sizin yardımınıza koşabilir. Oldukça stabil çalışan tarama performansıyla dikkat çeken uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan cihazınıza indirebilirsiniz.

4. Motorsport Manager Mobile 3

Normal fiyatı: 17,99 TL

Kendi motor sporları ekibinizi kurarak yönetimi ele alacağınız harika bir oyun olan Motorsport Manager Mobile 3, oynayan oyunculardan aldığı yüksek derecelendirmeyle de dikkat çekiyor. Kaliteli grafikleriyle öne çıkan bu oyunun gerçekçi hikâyesiyle bir anda kendinizi pistte bulabilirsiniz.

3. Slayaway Camp: 1980's Horror Puzzle Fun!

Normal fiyatı: 20,99 TL

Google Play Store'da "Editörün Seçimi" etiketiyle de dikkat çeken Slayaway Camp: 1980's Horror Puzzle Fun!, şu an için indirime girmiş durumda. Bulmaca türündeki oyunlardan keyif alanlardansanız 80'li yılların korku filmlerini aratmayan bu oyunu denemenizde fayda var.

2. ai.type Rainbow Color Keyboard

Normal fiyatı: 4,39 TL

Listemizdeki kişiselleştirme uygulamalarından ilki olan ai.type Rainbow Color Keyboard, klasik klavye düzeninden sıkılan kullanıcıların telefonlarına renk getiriyor. Temiz bir kullanıcı deneyimi vadeden bu uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

1. Crayonic Icon Pack

Normal fiyatı: 7,19 TL

Bir diğer kişiselleştirme uygulaması ise akıllı telefonundaki ikonlardan sıkılan kullanıcılar için. Crayonic Icon Pack'i kullanarak telefonunuza oldukça iyi çizilmiş ikonlarla yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Google Play Store’un haftalık indirimlerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaştığımız listemizin sonuna geldik. En beğendiğiniz uygulama ve oyunları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. İndirimli oyun ve uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazılarımıza önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın :)




GTA San Andreas'ın Yeni Hileleri Keşfedildi
GTA San Andreas'ın Yeni Hileleri Keşfedildi

Bir YouTuber’ın da dâhil olduğu birkaç GTA hayranı, Grand Theft Auto: San Andreas’ın mobil versiyonunda, oyunun orijinal PS2 versiyonunda bulunmayan hileler buldu. Hilelerin birkaçı,...

Samsung Internet'e Karanlık Mod Geldi
Samsung Internet'e Karanlık Mod Geldi

Samsung, tüm akıllı telefonlarda kullanıma sunduğu mobil web tarayıcısını güncelledi. Güncelleme ile birlikte tarayıcı, One UI arayüzüne geçiş yaparken, tüm web sitelerinde geçerli...

Analistler, Xbox Series X ve PS5 satış hızının temelde Xbox One ve PS4 ile aynı olduğunu söylüyor 2021
Analistler, Xbox Series X ve PS5 satış hızının temelde Xbox One ve PS4 ile aynı olduğunu söylüyor 2021

Görünüşe göre Sony ve Microsoft, stokları ellerinde olsaydı, daha önceki nesil konsol satışlarının biraz ilerisinde olabilirdi. Ampere Analysis’den alınan bir rapor, hem Sony...