Qualcomm, Yeni DDFA Amplifikatör Çözümünü Tanıttı

Qualcomm, farklı segmentteki hoparlörlerin neredeyse tamamının daha kaliteli ses vermesini ve daha düşük güç tüketmesini sağlayacak yeni amplifikatör çözümünü duyurdu.


Mobil teknoloji donanımlarında dünyanın en önemli şirketlerinden biri olan Qualcomm, Qualcomm® DDFA™ Dijital Amplifikatör Teknolojisi ile geliştirilmiş yeni esnek, yüksek derece entegre edilebilirliğe sahip yeni tek yongalı amplifikatör çözümü CSRA6640’ı  resmi olarak duyurdu.

CSRA6640, gelişmiş D sınıfı amplifikasyona sahip ürünlerin daha küçük modül boyutlarına sahip olmasını sağlarken, farklı seviyede ses kalitesine sahip cihazların daha düşük güç tüketmesini sağlıyor. CSRA6640 sayesinde üreticiler, daha az harici donanım kullanarak daha üstün ses kalitesi sunabilecekler.

CSRA6640’ın sahip olduğu DDFA™ Dijital Amplifikatör Teknolojisi, özellikle kablosuz kulaklık ve hoparlörlerin, ses kalitesini önemli ölçüde yukarı taşımasına yardımcı oluyor. Dahası, ses kalitesi artırılırken güç tüketimi de önemli ölçüde azaltılıyor. Böylece kablosuz ses cihazlarının batarya kullanımı daha az sorun oluyor.

CSRA6640’ın ürünlere entegrasyonunu daha kolay hale getirmek için yazılım, donanım ve geliştirme araçlarını içinde barındıran ölçüm kitleri kullanılabiliyor. Bu kit, entegrasyonu maksimum seviyede kolaylaştırmak için hoparlör, akıllı hoparlör ve ev sinema sistemleri ile uyumlu olarak tasarlandı. CSRA6640 hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.




Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 Android Oyun ve Uygulama
Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 Android Oyun ve Uygulama

Google Play Store indirimlerinde ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan oyun ve uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazılarımızın bu haftaki bölümünde 8 ücretsiz oyun ve uygulamayla...

Sony PlayStation 10'un temellerini atıyor
Sony PlayStation 10'un temellerini atıyor

Bir çoğumuz PlayStation 5′ dört gözle beklerken, Sony PlayStation 10’a giden yolun çalışmalarına başBir çoğumuz PlayStation 5′ dört gözle beklerken, Sony PlayStation...

LG X6 Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri
LG X6 Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

LG, Amerika Savunma Bakanlığı tarafından verilen bir sağlamlık sertifikasına sahip olan yeni telefonu X6'yı duyurdu. Güney Kore'de ortaya çıkan akıllı telefonun fiyatı 296 dolar. ...