Tüm Zamanların En İyi 10 Linde Werdelin Saati

Tüm Zamanların En İyi 10 Linde Werdelin Saati

Linde Werdelin’i başlatma fikri, kurucu ortak Jorn Werdelin 1996’da bir kayak kazasında sırtını kırdığında ortaya çıktı – kötü bir fırtına sırasında kayboldu ve uçurumdan düştü. Maceracıların içinde bulundukları bölgede daha iyi gezinmelerine ve Werdelin’in yaşadığı gibi tehlikeli kazalardan kaçınmalarına yardımcı olabilecek bir lüks spor saati koleksiyonunu piyasaya sürmek için 2002 yılında Dane Morten Linde ile birlikte çalıştı.

Linde Werdelin

Bugün Linde Werdelin, özellikle dalış ve kayak için tasarlanmış saatler üreten dünyadaki tek saat üreticisidir. Saatler sadece çekici değil, aynı zamanda teknik olarak hassas ve ustalıkla hazırlanmış.

İşte tüm zamanların en iyi 10 Linde Werdelin saati.

1. Oktopus MoonLite, $18,261.04

Linde Werdelin

Oktopus MoonLite her yerinde çarpıcıdır. Sadece saatin geometrik profili sıra dışı değil, aynı zamanda yanardöner bir parıltıyı yansıtan renksiz bir kasaya sahip. Saatin bu yönü, çevresiyle uyum sağlamak için yanardöner kamuflaj kullanan doğadaki ahtapotu taklit eder. Kasa, orijinal olarak havacılık uygulamaları için geliştirilmiş hafif, yüksek performanslı malzemelerden yapılmıştır, bu da inanılmaz derecede modern ve neredeyse her ortama dayanacak şekilde yapılmış bir saat ile sonuçlanır. Şirketin kurucu ortağı Morten Linde’nin eli kadranda fotogerçekçi ay evrelerini çizdi.

2. SpidoSpeed Titanium, $18,261.04

Linde Werdelin

Linde Werdelin’in SpidoSpeed ​​Titanium’u profesyonel yarışlardan ilham alan bir estetiğe sahiptir. Kronograf geri çekilir, işlenmez ve hepsi birlikte hassas bir şekilde çalışan öğelerden oluşan bir labirentten oluşur. Kasa 5. Derece titanyumdan yapılmıştır ve mavi ibreleri vurgular. İskeletleştirilmiş özel mekanizma 48 saatlik güç rezervine sahip ve bu saatin saat 9 konumunda sabit saniye, saat 3 konumunda 30 dakikalık kronograf kaydı ve saat 6 konumunda 12 saatlik kronograf kaydı bulunuyor. Bu sınırlı sayıda üretilen saatin sadece 99 parçası üretildi.

3. Oktopus Double Date Rose Gold, $20,290.05

İskeletleştirilmiş bir çifte tarih komplikasyonu, bu Linde Werdelin saatinin öne çıkan özelliği. Oktopus Double Date Rose Gold, sadece estetik açıdan güzel değil, aynı zamanda pratik olan pembe altın ve titanyum renk paletine sahiptir. Bu iki malzeme bir araya gelerek piyasadaki diğerlerinden daha paslanma önleyici bir saat oluşturur. Kasanın arkasında, Morten Linde tarafından elle çizilmiş bir ahtapot gravürü var. Saatin tepesinde de oyulmuş bir ahtapot bulunur.

4. Oktopus Reef, $22,319.05

Linde Werdelin

Oktopus, Linde Werdelin’in iki temel saat hattından biridir ve Oktopus Resifi, en karmaşık ayrıntılara sahip olanlardan biridir. Her saate 100 saatlik el oyması yapıldı ve motifte bir okyanus resifi, baloncuklar ve dokunaçlar bulunuyor. Bu, Double Date Rose Gold saatin sınırlı sayıda yinelemesidir ve aynı temele, renk düzenine ve dahili bileşenlere sahiptir. Ancak, kesinlikle daha tuhaf bir yaratımdır. Bu, yalnızca bir tane üretildiği için en seçkin Linde Werdelin saatlerinden biridir.

5. SpidoLite Tech Gold, $17,246.54

Linde Werdelin

SpidoLite Tech Gold, hafif, çok güçlü ve süper dayanıklı bir havacılık malzemesi olan ALW – Alloy Linde Werdelin’e sahip ilk Linde Werdelin saatlerinden biriydi. Bu saatin bir karbon kasası, pembe altın çerçevesi ve tepesi ile kayış ve kadranında sportif vurgular bulunur. Bu saatin kasasının yapısı teknik olarak karmaşıktı ve yüksek düzeyde uzman işçilik gerektiriyordu. Saat 44 mm boyutlarındadır ve kasanın kendisi 19 parçaya sahiptir. Ayrıca özel tasarlanmış otomatik mekanik mekanizma, 42 saat güç rezervine sahip ve 100 metreye kadar su geçirmezlik özelliği bulunuyor.

6. SpidoSpeed Black DLC, $13,188.53

Linde Werdelin

SpidoSpeed ​​Black DLC, otomobil yarışlarından esinlenen bir tasarıma sahip başka bir Linde Werdelin saatidir, ancak bu kronograf, tamamen siyah renk paleti ile bir dönüş yapar. Bu saat hem sportif hem de modern. Siyah Elmas Benzeri Karbon (DLC), kasayı dayanıklı ve gizli hale getirmek için kaplar. Bu saatin üretimi 100 adet ile sınırlıydı.

7. Oktopus BluMoon, $16,232.04

Linde Werdelin

Oktopus BluMoon’un kraliyet mavisi ve gümüş tonlarından oluşan renk kombinasyonu 5. Derece titanyum, çarpıcı tasarımıyla ilgili ilk dikkat çeken şeydir, ancak yüze yakından bakarsanız, elle çizilmiş ay evreleri ve birçok karmaşık ayrıntı göreceksiniz. Bu saatin yüzeyleri, ışığı başka hiçbir saatin yapamayacağı şekilde yansıtmasına olanak tanıyan, cilalı ve satenin sanatsal bir karışımıdır. Mekanizması 23 taşlı bir ev komplikasyonuna, 44 saatlik güç rezervine sahiptir ve saat ayrıca beş katmanlı iskeletleştirilmiş kadrana sahiptir. Her Oktopus BluMoon saati elle tamamlandı ve sınırlı sayıda üretilen seriler için sadece 59 parça üretildi.

8. Oktopus Moon Carbon, $19,275.54

Linde Werdelin

Oktopus Moon Carbon, kasaya geometrik mimarisini ve benzersiz estetiğini veren 3DTP teknolojisi ile dövülmüş bir karbon kasaya sahip dünyanın ilk saati olma özelliğini taşıyor. Bitter çikolata, karbon siyahı ve altın, aynı zamanda çok yönlü olan ilgi çekici bir renk paleti oluşturur. Modern ve kusursuz bir şekilde şık bir görünüm vermek için saatin tasarımına çeşitli dokular entegre edilirken, ay fazı komplikasyonu, parlak indeksler, pembe altın kaplama ve siyah seramik çerçeve görünümü tamamlıyor. 23 taştan oluşan mekanizma 44 saatlik güç rezervine sahip ve Oktopus Moon Carbon 300 metreye kadar suya dayanıklı. Linde Werdelin bu modelin 59 parçasını üretti.

9. Oktopus Moon Tattoo, $43,623.60

Oktopus Moon Tattoo, moda açısından hala esnek olan kendine özgü bir görünüme sahip bir saat isteyenler için idealdir. Kasası som pembe altından yapılmıştır ve el çizimi ahtapot motifi ile işlenmiştir. Aynı zamanda oldukça güzel olan ince bir tasarım. Kadranın iskeletleştirilmiş kadranı, üç elmas kesim kolu ve siyah zemin üzerine oyulmuş bir ahtapot daha vardır. Dünya çapında sadece 59 Oktopus Moon Tattoo saati mevcuttur.

10. Oktopus Moon Gold 3DTP Carbon, $35,507.58

Linde Werdelin

Oktopus Moon Gold 3DTP Carbon, bir spor saati, iş ve resmi durumlar için de uygun bir saate dönüştürmeyi başarır – diğer birkaç saatin bu çok yönlü tasarımı vardır. Bir yandan zamansız altın saat unsurlarına sahipken, diğer yandan modern özellikler ve son teknoloji komplikasyonlara sahip. Bu sınırlı sayıda üretilen Linde Werdelin saat koleksiyonundaki her bir parça, 1’den 59’a kadar değişen bir sayı ile işlenmiştir.

Daha fazla kültürlenmek için https://listelendin.com/kategori/kulturlendin/

Tüm Zamanların En İyi 10 Linde Werdelin Saati yazısı ilk önce Resimlink üzerinde ortaya çıktı.




Xiaomi, Mensarjor Mutfak Modüler Entegre Evyesini Kitle Fonlaması Yapıyor
Xiaomi, Mensarjor Mutfak Modüler Entegre Evyesini Kitle Fonlaması Yapıyor

Yeni bir ev inşa edildiğinde, lavabo alanında her zaman çeşitli mutfak aletlerinin kurulması gerekir. Lavabo dolabı gövdesi, bulaşık makinesi, su arıtma cihazı, çöp öğütücü...

Shutter sayısı öğrenme – Nikon, Canon, Sony ve diğerleri
Shutter sayısı öğrenme – Nikon, Canon, Sony ve diğerleri

Shutter sayısı öğrenme yöntemleri için fotoğraf makinelerinin markasına göre kullanabileceğiniz birkaç farklı yöntem bulunuyor. Ancak dilerseniz önce shutter sayısının ne olduğundan...

Star Citizen, 250 Milyon Dolar Gelire Ulaştı
Star Citizen, 250 Milyon Dolar Gelire Ulaştı

2012 yılında bir Kickstarter projesi olarak başlayan ve gördüğü destekle büyüyen uzay temalı oyun Star Citizen, her geçen gün daha fazla yatırım almaya devam ediyor. Yeni gelen...