Ghost Recon'un Yeni Oyun Duyurusunu Canlı Olarak Takip Edin

Bir kesim tarafından eleştirilse de büyük bir kesimin severek oynadığı ve beklediği Ghost Recon serisi, Ubisoft'un bugün gerçekleştirdiği bir etkinlikle yeni oyununa kavuştu.


Oyun dünyasının en uzun süreli serilerinden biri olan Tom Clancy's Ghost Recon serisi, Ubisoft'un en kapsamlı serilerinden biri. 20 yıllık bir tarihe sahip olan serinin yeni oyunu ise Ubisoft'un düzenlediği canlı yayında duyuruluyor.

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir sızıntı, yeni Ghost Recon oyununun adının Ghost Recon Breakpoint olacağını ve tüm platformlar için 4 Ekim'de satışa sunulacağını ortaya koydu. Nihayet sızıntılar doğru çıktı ve şu an devam etmekte olan Ubisoft canlı yayınında yeni oyunun Ghost Recon Breakpoint olduğu açıklandı.

Şu an devam etmekte olan canlı yayında Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'ten oynanış görüntüleri ve sinematik sahneler paylaşan Ubisoft, oyunla ilgili yepyeni detayları aktarmaya devam ediyor.

Tanıtım sona erdiğinde ortaya çıkan tüm detaylarla birlikte tekrar sizlerle olacağız. Gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip etmeyi unutmayın.




Galaxy S10 ve S10+ Yeni Renge Sahip Olacak
Galaxy S10 ve S10+ Yeni Renge Sahip Olacak

Samsung’un son canavarları hakkında resmi olmayan yeni bir bilgi ortaya çıktı. Söylentiye göre Samsung'un Galaxy S10 ve S10+ modelleri, yakın zamanda yeni bir renk seçeneğine daha...

Fortnite'ın 8. Sezonu Resmen Başladı (Sinematik Video Geldi)
Fortnite'ın 8. Sezonu Resmen Başladı (Sinematik Video Geldi)

Dünyanın en çok oynanan battle royale oyunu Fortnite'ın sekizinci sezon güncellemesi yayınlandı. Geleneksel olarak güncellemeye bir sinematik video eşlik etti. ...

PUBG'nin Suicide Squad Kostümleri PlayStation 4'e Geldi
PUBG'nin Suicide Squad Kostümleri PlayStation 4'e Geldi

Geride bıraktığımız yılın sonlarında DC ile iş birliği yaparak Suicide Squad karakterlerinin kostümlerini PUBG'ye getirmek isteyen Bluehole, 7 Şubat'ta PlayStation 4 için Joker ve Harley...