Samsung Galaxy A20s’in Özellikleri Bir Kez Daha Ortaya Çıktı

Samsung, A serisinin üzerine düşmeye devam ediyor. Nisan ayında piyasaya sürülen A20 modeli oldukça beğenilen Samsung, bu telefonun yenilenmiş versiyonu olan A20s’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde özellikleri ortaya çıkan A20s’in, bugün yeni bir özellik listesi keşfedildi.


Samsung Galaxy A20s, yakın zamanda çıkacak olan orta seviye bir akıllı telefon. Galaxy A20s, Nisan ayında piyasaya sürülen Galaxy A20'nin yenilenmiş bir modeli. Telefonun görüntüleri geçen hafta bir TENAA listesinde teknik özelliklerle birlikte su yüzüne çıktı. Bugün ortaya çıkan başka bir özellik listesi, A20s’in farklı detaylarını ortaya çıkarmış durumda.

A20s’te AMOLED ekran olmayacak:

Sudhanshu Ambhore’ya göre Galaxy A20s’ler 1520x720 çözünürlükte 6,5 inç HD+ ekrana sahip olacak. A20s, ilginç bir şekilde Galaxy A20’ler gibi AMOLED panelle beraber gelmeyecek. Telefonun işlemci kısmında ise bir Exynos değil Snapdragon 450 yer alıyor. Telefon 4 GB RAM ve 64 GB depolama seçeneğiyle gelecek. A20s depolaması ayrıca 512 GB’a kadar microSD kart ile yükseltilebiliyor.

A20s, üç kamerayla geliyor:

Bu yeni telefon, Galaxy A20’den daha fazla kamera sensörüyle birlikte gelecek. A20s, üçlü kamera sistemi ile geliyor. Birincil kamera 13 MP f/1,9 değerlerine sahipken ikinci kamera, 8 MP f/2,2 120 derece ultra geniş açılı bir sensörle geliyor. Üçüncü kamera ise 5 MP derinlik sensörü ile eşleştirilmiş. Cihazın ön kısmındaki kamera ise 8 MP f/2,0 değerine sahip.

İlk sızıntıda 3.000 mAh’lik batarya ile gelmesi beklenen A20s, bu yeni listeye göre 4.000 mAh’lik bir bataryayla gelecek. Telefon, microUSB portuna sahip olacak ve A20 gibi 15 W hızlı şarj destekleyecek. Bu özellikler, henüz kesin değil ancak bu hafta içerisinde tüm özellikleriyle beraber ortaya çıkması bekleniyor. A20s, muhtemelen 18 Eylül’de M30’larla birlikte Hindistan’da piyasaya sürülecek.




BTK Uyardı: İnternette İlk Çıkan Sitelere Güvenmeyin
BTK Uyardı: İnternette İlk Çıkan Sitelere Güvenmeyin

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), birçok kişinin verilerine kişilerin izni olmadan ulaşmaya çalışan dolandırıcıların izlediği ortak yöntemi kamuoyuyla paylaştı. ...

Google, GDC 2019 İçin Heyecan Verici Bir Video Yayınladı
Google, GDC 2019 İçin Heyecan Verici Bir Video Yayınladı

Google, 19 Mart'ta gerçekleşecek GDC 2019 etkinliği için bir tanıtım videosu yayınladı ve oyunun geleceğine dair vizyonunu tanıtacağını belirtti. ...

Spotify'a Alternatif Olabilecek En İyi 5 Uygulama
Spotify'a Alternatif Olabilecek En İyi 5 Uygulama

Dijital müzik endüstrisinin en bilinen uygulamalarından biri olan Spotify'a alternatif en iyi 5 uygulamayı inceliyoruz. ...