Sennheiser GSP 370 - Fiyatı ve Özellikleri

Sennheiser, tek şarjla 100 saate kadar kullanım vaat eden yeni kablosuz oyun kulaklığı GSP 370’yi tanıttı. Kulaklık, özellikle şarj ile uğraşmadan uzun süre kullanım isteyen oyuncuları fazlasıyla memnun edecek.


Dünyanın en büyük ses ürünleri üreticilerinden biri olan Sennheiser, oyunculara hitap eden yeni kulak üstü kulaklığı Sennheiser GSP 370’in üzerindeki sır perdesini kaldırdı. Alman markanın en popüler modellerinden GSP 300 kulaklık seti ile aynı ses teknolojisini kullanan GSP 370, yüksek seviyede netlik ve olağanüstü bir bas performansı vaat ediyor.

İnanılmaz bir batarya kapasitesine sahip olan Sennheiser GSP 370, tek şarj ile 100 saat kullanım vadediyor. PC, Mac ve PlayStation 4 ile uyumlu olan kulaklık, boom kolunu ağzınızdan kaldırdığınızda otomatik olarak sessiz moduna giren bir gürültü engelleyici mikrofona ev sahipliği yapıyor. Ayrıca kulaklığın sağ bölümünde, oynadığınız oyunun sesini kolay ve hızlı bir şekilde ayarlamanıza izin veren bir ses çarkı da yer alıyor. 

Sennheiser

Sennheiser’ın 'Gaming Suite for Windows' desteği, ekolayzır ve çeşitli ön ayarların yanı sıra surround ses modları ve mikrofon için pek çok ayarı özelleştirmenizi sağlıyor. Fakat yazılımın şu anda yalnızca Windows 10 platformunda çalıştığını hatırlatmış olalım.

Alman marka, yeni oyuncu kulaklığı GSP 370’in daha uzun ve rahat bir oyun deneyimi sunmak için geliştirildiğini söylüyor. Teknik özelliklerinin yanı sıra oldukça etkileyici de bir tasarıma sahip olan kulaklık, özellikle muazzam pil ömrüyle pek çok oyuncunun hayalini süslemeye başladı bile.

Sennheiser GSP 370

Gelelim bu etkileyici kulaklığın fiyatına. GSP 370, Sennheiser’ın kendi sitesinde 169 euroya (yaklaşık 1.082 TL) satılıyor. Ayrıca kulaklığı Sennheiser'dan satın alanlara ücretsiz olarak bir GSA 50 kulaklık askısı da hediye edilecek. Sennheiser GSP 370’in ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı ise henüz belli değil. 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Snapdragon 865'in Özellikleri Ortaya Çıktı
Snapdragon 865'in Özellikleri Ortaya Çıktı

Qualcomm'un 2020 model amiral gemisi telefonlara güç verecek, yeni nesil Snapdragon 865 yonga setinin özellikleri sızdırıldı. Şirket, geçtiğimiz günlerde yeni işlemcisini 3-5 Aralıkta...

Kingdom Hearts 3, Yaklaşık Olarak 5 Milyon Kopya Sattı
Kingdom Hearts 3, Yaklaşık Olarak 5 Milyon Kopya Sattı

Kingdom Hearts 3, yaklaşık olarak 5 milyon kopya satarak kendi tarihinde büyük bir rekor kırdı. ...

Disney, Servisinde Yer Alacak Yapımların Fragmanını Paylaştı
Disney, Servisinde Yer Alacak Yapımların Fragmanını Paylaştı

Çevrimiçi yayın platformları arasındaki savaşı bir sonraki safhaya taşıyacağı düşünülen Disney+, kasım ayında kullanıcılara sunulacak. Ancak şirket, platform kullanıma sunulmadan...