Samsung Galaxy Note10'un Rose Renkli Görselleri Ortaya Çıktı

Samsung'un ilerleyen günlerde tanıtacağı yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note10 ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Galaxy Note10, rose rengine de sahip olacak ve bazı ülkelerde bu renk satılacak. İddialar, bazı görsellerle destekleniyor.


Samsung, yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+'ı ilerleyen günlerde tanıtacak. Şirket, tanıtım gününü iple çekerken bu telefon modeliyle ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Farklı renklerde telefon kullanmayı seven kullanıcıları yakından ilgilendiren bu bilgi, Almanya merkezli haber kaynağı WinFuture'dan geldi. WinFuture'ın haberine göre Galaxy Note10, "Rose" rengiyle de piyasaya sürülecek.

Samsung'un, yeni amiral gemisini siyah, beyaz ve gri renklerde piyasaya sürmesi bekleniyordu ancak anlaşılan o ki teknoloji devi, bazı ülkelerde rose rengini de piyasaya sürecek. Ayrıca WinFuture, bu renk iddiasını görsellerle de destekliyor. 

İşte rose renkli Samsung Galaxy Note10:

samsung galaxy note10

Galaxy Note10'la ilgili daha önce ortaya atılan iddialara göre telefonun mavi ve yeşil renklerinin de olacağı söyleniyordu. Ancak o dönem ortaya atılan iddialar, herhangi bir görselle desteklenmediği için bu iddialar asılsız kalmıştı. Ancak rose renginin görsellerle de destekleniyor olması, Samsung'un bu renkteki bir Galaxy Note10'u piyasaya sürebileceği düşüncesini biraz daha somutlaştırıyor. 

Samsung Galaxy Note10 ile ilgili hala pek çok bilinmez var. Ancak bugüne kadar ortaya çıkan söylentilere göre bu akıllı telefonda Snapdragon 855+ veya Exynos 9820 işlemcinin kullanılması, UFS 3.0 teknolojisini destekleyen 256 GB veya 512 GB dahili belleğinin olması ve 12 GB RAM ile desteklenmesi bekleniyor.

Ayrıca yine bugüne kadar ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Note10; üçlü kamera kurulumu, 4.300 mAh batarya, 45 watt hızlı şarj desteği gibi özelliklerin de olacağı söyleniyor. Ancak bunların tamamı sızıntıdan ibaret olduğu için doğruluğunun kesin olduğunu söylemek mümkün değil. Bunun için Samsung'un tanıtım yapacağı günü beklememiz gerekiyor.




Thuraya X5-Touch - Fiyatı ve Özellikleri
Thuraya X5-Touch - Fiyatı ve Özellikleri

Ülkemizde 15 bin 500 TL'lik fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken ve dünyanın ilk Android işletim sistemli uydu antenli telefonu olma özelliğine sahip Thuraya X5-Touch piyasaya sürüldü....

DisplayPort 2.0, Heyecan Verici Geliştirmelerle Geliyor
DisplayPort 2.0, Heyecan Verici Geliştirmelerle Geliyor

HDMI''dan daha kaliteli görüntü aktarabilen ancak bilinirliği rakibi kadar olmayan DisplayPort, 2.0 sürümüyle birlikte kazandığı özellikler sayesinde daha fazla kullanılabilecek. ...

Tek Soruluk Dev Anket: Hala Facebook Kullanıyor musunuz?
Tek Soruluk Dev Anket: Hala Facebook Kullanıyor musunuz?

Sosyal medya terimini hayatımıza sokan Facebook, artık duraklama dönemine girdi. Son yıllarda değişen kullanım alışkanlıkları nedeniyle insanlar onu terk etmeye başladılar. Peki siz...