PC'nizin Işın İzleme Özelliklerini Test Edebileceğiniz Oyun

Crytek, bilgisayarınızın ışın izleme özelliklerini test edebileceğiniz Neon Noir adında bir benchmark oyunu geliştirdi. Bugün itibarıyla CryEngine Marketplace'ten ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyun, Hem AMD hem de Nvidia tabanlı grafik işlemcilerde çalışıyor.


1999 yılında üç Türk kardeş Cevat, Avni ve Faruk Yerli tarafından Almanya'nın Coburg şehrinde kurulan Crytek, 2007’de piyasaya sürdüğü FPS oyunu Crysis ile satış rekorları kırmıştı. Devamında geliştirdiği oyunlarla başarılı çizgisini devam ettiren stüdyo, bu kez de bilgisayarınızın ışın izleme özelliklerini test edebileceğiniz bir oyun yayınladı. 

Neon Noir adındaki benchmark oyunu, CryEngine Marketplace aracılığıyla ücretsiz olarak indirilebiliyor. Öncelikle platform üzerinde bir hesap açmanız ve e-postayla gönderilen bir bağlantı aracılığıyla hesabınızı doğrulamanız gerekiyor. Daha sonra launcher’ı indirip yüklemeniz, ardından da oyunu CryEngine Marketplace’deki sepetinize eklemeniz lazım. Son adım olarak da 4.4GB boyutundaki Neon Noir’ı launcher aracılığıyla bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor.

crytek

Crytek Neon Noir minimum sistem gereksinimleri:

  • AMD Ryzen 5 2500X veya Intel Core i7-8700
  • AMD Vega 56 (8GB) veya Nvidia GeForce GTX 1070 (8GB)
  • 16GB RAM
  • Windows 10 64 bit
  • DirectX 11

Neon Noir crytek

Işın izleme seviyesini ‘Very High’ veya ‘Ultra’ olarak ayarlama seçeneğiniz bulunuyor. Ayrıca ekran çözünürlüğünü değiştirme opsiyonu da var. Neon Noir’ın en güzel yanlarından biri ise hem AMD hem de Nvidia grafik işlemcilerle çalışması. Zira diğer ışın izleme yöntemleri sadece özel RT çekirdeği olan GPU’larla çalışıyor. Bu nedenle CryEngine'in ışın izleme teknolojisi hem donanım hem de arayüz anlamında benzersiz bir yaklaşım benimsiyor. Neon Noir oyununu buradaki bağlantıdan ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.




2020’ye Kadar Tüm iPhone Serisi OLED Ekrana Geçiş Yapacak
2020’ye Kadar Tüm iPhone Serisi OLED Ekrana Geçiş Yapacak

Apple’ın 2020 yılına kadar bütün iPhone serisinde OLED ekranlar kullanmaya başlayacağı iddia ediliyor. ...

Huawei Yasağının Google'a Maliyeti 425 Milyon Dolar Oldu
Huawei Yasağının Google'a Maliyeti 425 Milyon Dolar Oldu

Nomura Instinet tarafından yayımlanan rapora göre Google'ın Huawei'nin Android lisansını askıya alması, teknoloji devine 425 milyon dolar gelir kaybına mal olacak. ...

Toplam Değeri 73 TL Olan 7 iOS Uygulama
Toplam Değeri 73 TL Olan 7 iOS Uygulama

Kısa bir süreliğine ücretsiz olan 7 adet App Store uygulaması ile karşınızdayız. ...