Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 iOS Oyun ve Uygulama

iOS kullanıcıları için hazırladığımız ücretsiz uygulamalar listelerinin bir yenisi ile karşınızdayız. Toplam değeri 44 TL olan, kısa süreliğine ücretsiz 6 iOS oyun ve uygulamayı bu listemizle sizlerle buluşturuyoruz.


Apple'ın uygulama mağazası için geliştiriciler, düzenli olarak bazı uygulamaları kısa süreliğine ücretsiz hâle getiriyorlar. Biz de bu haftanın ücretsiz oyun ve uygulamalarını sizler için derledik. Uygulamaların ücretli hâle gelebileceklerini belirtip elinizi çabuk tutmanız gerektiğini söyledikten sonra listemize geçebiliriz.

1. Cubesc: Dream of Mira

cubesc dream of mira

Normal fiyatı: 5,5 TL

Mira isimli karakterimiz, Kira isimli kardeşinin rüyalarına girerek ona rüyalarında yardım ediyor. Bizim de bu bulmaca oyununda amacımız, ortaya çıkan soruları zekâmızı kullanarak çözmek ve Kira’ya rüyalarında yardımcı olmak. Güzel atmosferi sayesinde hiç sıkılmayacağınız oyun, iyi bir hikâye anlatımıyla beraber geliyor.

2. Filter Candy

Normal fiyatı: 5,5 TL

Filter Candy, hazır ayarları ve düzenleme araçları sayesinde görselleriniz üzerinde değişimler yapabileceğiniz bir filtre uygulaması. Uygulamanın hazır ayarları oldukça başarılı olduğu için ekstra bir düzenlemeye gerek duymayabilirsiniz.

3. Twister Game Spinner

Normal fiyatı: 5,5 TL

Oldukça popüler olan Twister oyunun bir uygulaması olan Twister Game Spinner, arkadaşlarınız ile Twister oynamak için imdadınıza yetişecek. İki kişiyseniz ve size komut verecek üçüncü bir kişi yoksa bu uygulama size adeta üçüncü kişi oluyor ve sesli komutlarınızı algılayarak size oyun içinde komut veriyor.

4. TimeShutter – Daily Selfies

Normal fiyatı: 5,5 TL

Her gün, her hafta, her ay fotoğraf çekip bu fotoğrafları hızlandırılmış bir şekilde ilerleyen zamanlarda izlemek ve geçen süredeki farkı görmek istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Selfie, kilo verme veya bir tadilat işleminin süreçlerini bu uygulama ile uzun zaman içerisinde görebilirsiniz.

5. Gravity Orange 2

Normal fiyatı: 11 TL

Oyunda bir uçan bir portakalı yönlendiriyoruz ve bu portakalın tüm yıldızları alması asıl amacımız. Portakalı düşürmek için bağlı olduğu ipleri kesmek ve altınları toplamak için uygun ortamları oluşturmak zorundayız.

6. Looming for HomeKit

Normal fiyatı: 11 TL

Bu uygulama sayesinde evinize tam anlamıyla hükmedebilirsiniz. Evinizde akıllı cihazlarınız varsa bu uygulama sayesinde onlara komutlar verip istediğinizi yaptırabiliyorsunuz. Örneğin, “Hafta içi her gün sabah 6’da ışıkları kapat” komutunu verdiğinizde akıllı lambanız bu komutu yerine getirecek.

App Store'un bu haftaki indirimlerinden seçtiğimiz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Siz de beğendiklerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Ücretsiz oyun ve uygulamaları önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın :)




LG, Yeni Teknoloji 4K Projeksiyonunun Fiyatını Açıkladı
LG, Yeni Teknoloji 4K Projeksiyonunun Fiyatını Açıkladı

Projeksiyon mu yoksa televizyon mu daha kaliteli bir ekran görüntüsü sunar diye düşünürken LG'nin ürettiği yeni teknoloji projeksiyon ile büyük ekran sevenler oldukça mutlu olacak gibi...

Çin’de Huawei Telefonlar, Twitter Fotoğraflarını Siliyor
Çin’de Huawei Telefonlar, Twitter Fotoğraflarını Siliyor

Çin’de Huawei telefonlar için yayınlanan yeni güncelleme sonrasında Twitter uygulamasından indirilen fotoğraflar silinmeye başladı. ...

Akıllı Telefon Kameralarındaki 'Quad Bayer Filtresi' Nedir?
Akıllı Telefon Kameralarındaki 'Quad Bayer Filtresi' Nedir?

Telefon üreticilerinin kamera performansıyla övünmeyi sevdiği şu günlerde, akıllı telefon kameralarının olmazsa olmazı Quad Bayer filtresine yakından bakıyoruz. ...