Xiaomi Redmi Note 7 Serisi, 7 Ayda 20 Milyon Adet Sattı

Çinli teknoloji devi Redmi, yaptığı bir paylaşımla Redmi Note 7 modelinin 7 ayda 20 milyon adet sattığını duyurdu ve Redmi Note 8 için yarını işaret etti. Barındırdığı özelliklerle fiyat/performans tanımını baştan yazan Redmi Note 7, satış rakamlarıyla birçok popüler akıllı telefonu da geride bıraktı.


Xiaomi, fiyat/performans kategorisinin kralı unvanını kapmak için son yıllarda diğer orta segment telefon üreticileri Oppo ve Vivo gibi şirketlerle büyük bir yarışın içinde. Çinli dev, bu yarışta orta segment kategorisi için Redmi serisiyle büyük bir başarı yakaladı diyebiliriz.

Daha sonrasında Xiaomi, Redmi'nin bağımsız bir şirket olacağı konusunda bir açıklamada bulunmuştu ancak görünüşe göre bu karar, şirketin Redmi 7 satışlarını olumsuz etkilemedi. Geçtiğimiz Mayıs ayında 10 milyon satış sayısına rahatlıkla ulaşan şirket, güncel Redmi Note 7 satış rakamlarını Weibo üzerinden duyurdu.

Redmi Note 7, 7 ayda 20 milyon adet sattı:

Redmi Note 7

Redmi, Çin kaynaklı sosyal medya platformu Weibo’da paylaştığı bir posterle satışa sunulduktan 7 ay sonra tam 20 milyon adet Redmi Note 7 sattığını duyurdu ve tüm hayranlarına teşekkür etti. Paylaşılan sayı, cihazın sadece Çin’de değil uluslararası pazardaki satış adetini belirtiyor. Bu başarı, Çinli şirket için azımsanmayacak derecede büyük.

Resmî verilere göre şirket, Mayıs 2019 itibariyle çoktan 10 milyon adet satmıştı. Ayrıca Hindistan'daki Redmi Note 7 satışlarının da arttığını belirten şirket, Ağustos ayının başındaki  5 milyon adedin üzerine çıktığını söylüyor.

Redmi Note 8, yarın duyurulabilir

Redmi Poster

Poster, Redmi Note 7 akıllı telefonunun tüm 20 milyon kullanıcısına teşekkür ederken şimdi Redmi Note 8'e geçme zamanı olduğunu da işaret etti. Poster, “Yarın görüşürüz” şeklinde sona eriyor. Buradan anladığımız kadarıyla Çin teknoloji devi, yarın Redmi Note 8 ile ilgili bir duyuru yayınlayacak. Bu duyuru, Redmi Note 8’in piyasaya sürülme tarihini ilan edebilir.

Redmi’nin yarın yapacağı bu duyurunun yakından takipçisi olacağız. Tüm gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz.




Snapchat Atağa Kalktı: İlgi Çekici Birçok Yenilik Geliyor
Snapchat Atağa Kalktı: İlgi Çekici Birçok Yenilik Geliyor

Instagram ve Facebook’a hikayeler özelliğinin gelmesiyle sektörün biraz gerisinde kalan Snapchat, bu durumu tersine döndürmeye hazırlanıyor. Uygulamaya belgesel, komedi ve gençlik dizileri...

"Internet Explorer 6, YouTube Yüzünden Öldü"
"Internet Explorer 6, YouTube Yüzünden Öldü"

Eski bir YouTuber tarafından paylaşılan yeni bir komplo teorisine göre Internet Explorer 6, YouTube mühendislerinin bir 'denemesi' sonucunda popülerliğini kaybetti. ...

Tor Browser'ın 9.0 Sürümü Yayınlandı
Tor Browser'ın 9.0 Sürümü Yayınlandı

İhtiyaç duyduğunuz tüm yama yeniden yapılandırma ve araç güncellemelerine ek olarak Tor Browser'ın daha iyi çalışmasını sağlamak için büyük geliştirmeler yapıldı. ...