Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun, Epic Store’da Ücretsiz Oldu

Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyun dağıtan Epic Games bu hafta da yeni bir oyunla karşımızda. Epic Games’in bu hafta dağıttığı oyun ‘Fez’ adında bir bulmaca oyunu.


Hangi oyuncu bedava oyuna hayır diyebilir ki? Kullanıcılarını her hafta çeşit çeşit oyun dağıtarak sevindiren Epic Games bu hafta da geleneğine devam ediyor. Epic Games bu hafta bağımsız yapımcı oyunu Fez’i oyunculara bedava dağıtıyor.

Fez, 13 Nisan 2012 tarihinde yayınlanan bir oyun. IGN ve Eurogamer gibi platformlardan tam puan alan bu muhteşem bulmaca oyunu, iki boyutlu bir dünyada iki boyutlu bir yaratık olan Gomez’in hikayesini anlatıyor. Gomez, üçüncü bir boyut ile karşılaşınca kendisini zaman ve uzayın sonuna götürecek bir yolculuğun içinde bulur.

fez bedava oyun

Fez’in dünyası sırlarla, bulmacalarla ve gizli hazinelerle doludur. Oyunda geçmişin gizemlerini açığa çıkararak gerçeklik ve algı hakkındaki gerçekleri keşfedin. 

Fez'i Nasıl İndiririm?

  • Öncelikle oyunun Epic Store sayfasına buradan ulaşın.

epic store ücretsiz oyun fez

  • Açılan sayfada ekranın sağ alt köşesinde bulunan ‘Al’ butonuna tıklayın.

epic games store fez

  • Ardından gelen ödeme sayfasında sağ altta bulunan Sipariş Ver butonuna, üstündeki seçeneği işaretledikten sonra tıklayın.

Yukarıdaki adımları tamamladıktan sonra yapmanız gereken tek şey oyunu bilgisayarınıza indirmek. Bunun için Epic Games Store’u bilgisayarınıza kurun ve Kütüphane sekmenizden oyunu bulup indirin.

Her hafta dağıtılan ücretsiz oyunlardan haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.




Yeni Açık Dünya Platform Oyunu: Savior
Yeni Açık Dünya Platform Oyunu: Savior

Yeni platform oyunu Savior’da, RPG ögeleriyle süslü 2D Arcadia dünyasında barışı getirmek için mücadele edeceğiz. ...

Overwatch 2 İle Birlikte, İki Oyunun Özellikleri Birleşecek
Overwatch 2 İle Birlikte, İki Oyunun Özellikleri Birleşecek

Overwatch 2, devam oyunu olarak adlandırılıyor ancak gelecek oyunla ilgili daha fazla detayın Jeff Kaplan tarafından açıklanmasıyla iki oyunun birçok özelliğinin birleşeceği...

Ancestors: The Humankind Odyssey'in Tanıtım Videosu Geldi
Ancestors: The Humankind Odyssey'in Tanıtım Videosu Geldi

10 milyon yıl öncesini anlatan, yeni hayatta kalma oyunu Ancestors: The Humankind Odyssey'in tanıtım videosu yayınlandı. ...