Overwatch Lig Yetkilisi, Fortnite İçin Epic Games’e Geçti

Overwatch Ligi’nin Ocak 2018’de başlamasından bu yana görevli olan Nate Nanzer görevinden ayrıldı ve Fortnite adına çalışmak için Epic Games’e geçiş yaptı.


Nanzer, Twitter üzerinden Blizzard ve Overwatch Ligi’nden ayrıldığını bildirdiği, tüm takımlara ve hayranlara teşekkürlerini ilettiği bir mesaj paylaştı.

Nanzer’in görevinden ayrılmasının ardından ise boşalan göreve eski Fox Sports’un genel başkan yardımcısı Pete Vlastelica gelecek. Blizzard ayrıca eski NFL başkan yardımcısı Johanna Faires’in komisyon üyesi olarak görev almasıyla 2020’de başlayacak olan bir Call of Duty ligi kurmaya hazırlanıyor.

Nanzer’in Epic Games’e geçişiyle, oldukça çok hile barındıran Fortnite’ın geleceği artık Nanzer’den sorumlu. Fortnite Dünya Kupası’nın ilk haftasında Epic Games, çeşitli hileler yüzünden 1221 hesabı banlamıştı.

Nanzer, Fortnite’ın yanı sıra Rocket League oyununa da el atabilir çünkü Epic Games yerinde durmaya pek niyetli değil. Şirket, bu ayın başlarında, Rocket League’in geliştirici ekibi olan Psyonix’i satın aldı.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




PlayStation Plus Şubat Ayı Ücretsiz Oyunlarını Açıklandı
PlayStation Plus Şubat Ayı Ücretsiz Oyunlarını Açıklandı

Her ay PlayStation Plus üyelerine yeni ücretsiz oyunlar ekleyen Sony, Şubat ayında da yeni oyunlarla gelecek. ...

Gelecekteki NFC’li Cihazlar, Aktif Dijital Kalemleri Kablosuz Olarak Şarj Edebilecek
Gelecekteki NFC’li Cihazlar, Aktif Dijital Kalemleri Kablosuz Olarak Şarj Edebilecek

Gelecekteki NFC’li cihazlar, NFC Forum ve Universal Stylus Initiative (USI) arasındaki bir ortaklığın açıklamasının ardından aktif dijital kalemleri kablosuz olarak şarj etme becerisi...

Epic Games’in Platformuna Arama Özelliği Geldi
Epic Games’in Platformuna Arama Özelliği Geldi

Epic Games, oyun platformuna arama özelliğini ekledi. Firmayı bu özelliği eklemeye yönlendiren şey ise platformda yer alan oyun sayısındaki artış oldu. ...