PlayStation 4’te PS Plus Gerektirmeyen En İyi 8 Oyun

Son zamanlarda ücretsiz ve güzel oyun oynayabilmek fazlasıyla zor bir hal almış durumda. Özellikle PlayStation platformunda çevrimiçi oyunlarda PS Plus üyeliği gerektiği için kaliteli oyunları ücretsiz oynamak daha da zor. Yine de bu zorunluluğu ortadan kaldıran bazı yapımlar var.


PlayStation Plus genellikle çok oyunculu oyunları oynamak için temel bir gereksinim. Birçok oynaması ücretsiz oyun, insanların PlayStation Plus üyesi olma koşulu aramıyor. Eğer hangi oyunların bu kategoride yer aldığını merak ediyorsanız, doğru yere geldiniz.

  • Not: Listemiz herhangi bir öncelik sırasına göre sıralanmamıştır. Oyunlar gelişi güzel listelenmiştir. İlgili oyunların PlayStation Store sayfalarına, başlıklara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Apex Legends:

Bir anda Respawn Entertainment tarafından ortaya çıkan Apex Legends, birçok rekoru kırdı ve birçok tahta da göz dikti. Tüm bunların yanı sıra Fortnite’a bir rakip oldu ve milyonlarca dolar harcamadan da piyasada ciddi ses getirebilmenin mümkün olduğunu bizlere gösterdi. Battle royale oyunlarının şu anda en çok konuşulanı olan oyunda son sağ kalan olabilecek misiniz?

Fortnite Battle Royale:

Fortnite, bu sene içerisindeki en popüler oyunlardan biri olsa da oynaması ücretsiz oyunların arasında bulunuyor. PlayStation bağlamında bakacak olursak oyunu oynamak için herhangi bir PlayStation Plus üyeliğine sahip olmanız gerekmiyor. Oyunu indirip anında inşaya ve imhaya başlayabilirsiniz.

Neverwinter:

Zindanlar ve ejderhalar isimli masa oyununu duydunuz ancak hiçbir yerde bulamıyor musunuz? Boş verin, bulsanız da para ödemek zorunda kalacaktınız. PlayStation Plus üyeliği gerektirmeden çevrimiçi olarak aynı tecrübeyi edinmek yalnızca bir kablo uzağınızda. Hatta PS4 kollarının kablosuz olarak kullanıldığını da düşünürsek daha da yakın olabilir.

Smite:

Beşe beş maçlarla birlikte güçlü tanrılara karşı savaşın. Etkileyici grafikleri ve oynayışıyla 2016’dan bu yana büyük ses getiren oyunun en güzel yanı ne mi? Ücretsiz olması

Hawken:

Hawken ile birlikte çocukken hep hayalini kurduğunuz devasa robota pilotluk edebilirsiniz. Vurun, kırın, parçalayın. Tüm bunların yanı sıra bu devasa robotların silahlarının olduğunu da belirtelim.

Warframe:

Bir bilim kurgu şöleni yaşatan Warframe, sizi antik savaşçıların arasına atıp fazlasıyla ilginç zamanlara götürecek.

H1Z1 Battle Royale:

Ortalıkta Fortnite yokken H1Z1 vardı ancak H1Z1’ın Daybreak tarafından yayınlanan bu oyunu 2018 yılında geldi. Eğer daha az fantastik, daha az uçmalı kaçmalı bir battle royale deneyimi arıyorsanız H1Z1 buralarda. Aklınızda bulunsun.

Paladins: Champions of the Realm:

Overwatch’ı bir türlü sevemediniz mi? Paladins’i deneyin. Smite’ın yaratıcılarından Overwatch benzeri bir oyun olan Paladins ile takımlara ayrılarak mücadelenin içine girin.

PlayStation üzerinden oynayabileceğiniz en iyi 8 oyunu incelediğimiz ve listelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Benzer şekilde oyun içeriklerini kaçırmamak için takipte kalın.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Xiaomi, Mensarjor Mutfak Modüler Entegre Evyesini Kitle Fonlaması Yapıyor
Xiaomi, Mensarjor Mutfak Modüler Entegre Evyesini Kitle Fonlaması Yapıyor

Yeni bir ev inşa edildiğinde, lavabo alanında her zaman çeşitli mutfak aletlerinin kurulması gerekir. Lavabo dolabı gövdesi, bulaşık makinesi, su arıtma cihazı, çöp öğütücü...

Google, Chrome Masaüstü İçin Okuma Modu Geliştiriyor
Google, Chrome Masaüstü İçin Okuma Modu Geliştiriyor

Google, neredeyse tüm rakiplerinde bulunan okuma modunu Chrome'a da getirmeye karar verdi. ...

MSI, DDR4 RAM'leri 5,9 GHz Hızında Çalıştırarak Rekor Kırdı
MSI, DDR4 RAM'leri 5,9 GHz Hızında Çalıştırarak Rekor Kırdı

Donanım dünyasında bilgisayar bileşenlerini belirli ayarlar yaparak üreticisi tarafından belirlenmiş frekansını aşma işlemi oldukça sık gerçekleştiriliyor. Bu girişimlerden bir tanesi...