Steam Fiyatı 24 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Steam'de 24 TL olan simülasyon oyunu Jalopy, Humble Bundle'da kısa süreliğine ücretsiz oldu.


Minskworks tarafından geliştirilen ve Excalibur Games tarafından yayınlanan Jalopy, yeni ve eğlenceli bir oyun arayanlar için keyifli bir deneyim sunmayı vadeden bir simülasyon oyunu. Külüstür denebilecek bir otomobille başlayan oyunda Doğu Berlin’den Türkiye’ye ilerleyen bir yolculuk sizi bekliyor.

Mart 2018’de yayınlanan Jalopy’nin en güzel özelliklerinden biri de Türkçe dil desteğinin bulunması. Ayrıca oyunda Türkiye’ye de seyahat edebiliyorsunuz. Yine de bu oyunda nereye varayacağınız değil nasıl varacağınız önemli. Zira aracınız, uzaktaki bir hedefe varmaya çok da niyetli değil.

Steam’de 24 TL’ye oyuncuların beğenisine sunulmakta olan Jalopy, Humble Bundle’da kısa süreliğine ücretsiz hale gelmiş durumda. Oyunu hemen mağazasınıza eklemek için buraya tıklayarak kampanya sayfasını açabilir, ‘Get the Game’ butonuna tıkladıktan sonra ‘Get it Now’ butonuna tıkladıktan sonra oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Fok Dışkısından Çıkan USB'nin Sahibi Aranıyor
Fok Dışkısından Çıkan USB'nin Sahibi Aranıyor

Bilim insanları, fok atıklarından çıkan ve hala çalışır durumdaki USB belleğin sahibini bulmaya çalışıyorlar. ...

Xiaomi Mi 11 vs iPhone 12: Özellik Karşılaştırması 2021
Xiaomi Mi 11 vs iPhone 12: Özellik Karşılaştırması 2021

Xiaomi Mi 11 Apple iPhone 12 BOYUTLAR VE AĞIRLIK 164,3 x 74,6 x 8,1 mm, 196 g 146,7 x 71,5 x 7,4 mm, 164 g GÖRÜNTÜLE  6,81 inç, 1440 x 3200p (Quad HD +), AMOLED  6,1 inç, 1170 x...

Tosuncuğun Firari Olduğu Çiftlik Bank Davası Yarın Başlıyor
Tosuncuğun Firari Olduğu Çiftlik Bank Davası Yarın Başlıyor

İnternet ortamında hayvanlar aracılığıyla para kazanılacağı vaadiyle insanların dolandırıldığı, milyonlarca liranın yok olduğu bir oluşum olan Çiftlik Bank'ın davası yarın...