Huawei, Kurumsal Tavsiye Edilenlerden Çıkarıldı

Google, Huawei cihazlara Android desteğini keseceğini açıklamasından sonra olanlar oldu. Google yaptırımlarına son vermedi ve şimdi de Android Kurumsal Tavsiye Edilenler listesinden Huawei cihazları çıkardı.


Huawei bu listede, Mate 10, P10, Mate 20 ve MediaPad M5 gibi cihazlarıyla bulunuyordu. Çalışanlarına telefon ve tablet dağıtmak isteyen işletmeler için seçenek oluşturan bu liste, markalar açısından da tanıtım aracı olarak iyi bir fırsat.

Bu durumun yanı sıra tüm Huawei telefonlar da resmi android.com sitesinden kaldırıldı. Daha önceden Mate X 5G desteğiyle, P30 Pro ise mükemmel kamerasıyla sitede öne çıkıyordu.

Tüm bu yaptırımlar bir şey anlam ifade ediyor. Google artık Huawei ile çalışmayacak ve bu yüzden şirketlerin güvenlik güncellemesi almayacak telefonları kullanmaması isteyecek.

Belki bir gün bu yaptırımlar sona erer ve Çin ile ABD, ticari olarak anlaşmaya varırsa tekrar Android destekli Huawei cihazları görebiliriz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Isınan Dizüstü Bilgisayarlarınızı Buza Çevirecek Soğutucular
Isınan Dizüstü Bilgisayarlarınızı Buza Çevirecek Soğutucular

Özellikle yaz aylarında bilgisayarınızın fanı zayıfsa belirgin bir ısınma yaşadığınızı fark etmişsinizdir. Biz de bu sorunu ortadan kaldıracak dizüstü bilgisayar soğutucularını...

PS5 ve Xbox Series X’in en pahalı satıldığı ülkeler 2020
PS5 ve Xbox Series X’in en pahalı satıldığı ülkeler 2020

Microsoft’un geçtiğimiz haftalarda yeni nesil oyun konsolu Xbox Series X modelini ülkemizde satışa çıkarmasının hemen peşinden, Sony’nin oyun canavarı PlayStation 5 de Türkiye’ye...

George Miller, Death Stranding'in Beklentilerini Yükseltti
George Miller, Death Stranding'in Beklentilerini Yükseltti

Oyuncuların zaten büyük beklenti içerisinde bekledikleri Death Stranding'e bir yorum da büyük bir isimden geldi. Ünlü yönetmen George Miller, oyunun 'büyüleyici' olduğunu dile getirdi. ...