Apple'dan Beklenmedik Gelişme: Çevrimiçi Mağazası Kapatıldı

Apple, genellikle yeni ürünler ekleyeceği zaman kapattığı çevrimiçi mağazasını bu sabah itibarıyla beklenmedik bir şekilde kapattı.


Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, 25 Mart tarihinde ‘It's Showtime’ adlı bir etkinlik gerçekleştirecek. Bu etkinlik sırasında Apple’ın yeni iPad, iPad mini 5, yeni nesil AirPods’lar ile birlikte bir türlü tanıtılamayan kablosuz şarj cihazı AirPower’ı tanıtması bekleniyor.

Apple, bu sabah saatlerinde ilginç bir şekilde çevrimiçi mağazası olan Apple Store’u kapattı. Web siteye yazılan başlıkta ‘Hemen döneceğiz.‘ denirken, ‘Apple Store’da bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen yakında tekrar deneyin.’ şeklinde açıklama yapıldı. İlginç olan ise bu gelişmelerin zamanıydı.

Apple’ın Apple Store’u erişime kapatması yeni bir gelişme değil. Fakat şirket bunu genellikle yeni ürünlerini Apple Store’a eklerken gerçekleştiriyor. Yani açıklamada bahsedilen söz konusu ‘güncelleme’ muhtemelen iPad, iPad mini 5, AirPods 2’lerin web siteye eklenmesinden ibaret. Ancak bunun neden bir hafta önceden gerçekleştirildiği bilinmiyor.




Death Stranding Fragmanı Twitch'te Yayınlanıyor
Death Stranding Fragmanı Twitch'te Yayınlanıyor

Oyunla ilgili yeni bilgilerin paylaşılacağı günden bir gün önce, oyundan yeni fagmanlar paylaşılıyor. ...

Nokia 8'e Ve Nokia 6'ya Android Pie Geliyor
Nokia 8'e Ve Nokia 6'ya Android Pie Geliyor

Nokia 8'lerin neredeyse tamamı Android Pie güncellemesini almış olsa da güncelleme Hindistan'da yayınlanmamıştı. Şirketin CPO'su Juho Sarvikas, Nokia 8'in ve Nokia 6'nın önümüzdeki...

Foxconn Üretimini Çin'in Dışına Çıkarmasını İstiyor
Foxconn Üretimini Çin'in Dışına Çıkarmasını İstiyor

Tayvan merkezli teknoloji şirketi Foxconn, Apple'ın en önemli tedarikçilerinden biri ve firma, Apple'dan üretimini Çin'den Tayvan'a taşımasını istedi. ...