One Punch Man’in Oyunu Duyuruldu

Shonen Jump’ın meşhur karakteri One Punch Man, ilk defa bir konsol oyununa konu olmaya hazırlanıyor. PS4, Xbox One ve bilgisayara çıkacak olan oyunun adı One Punch Man: A Hero Nobody Knows olacak.


One Punch Man, Saitama adlı ana karakterimizin canı çok sıkılan bir kahraman olarak yaptıklarını anlatıyor. İlk olarak Webcomic olan, daha sonra manga ve animeye de konu olan karakterin olayı bellidir: Bir tane vurduğunda çoğu boşa gitmekte, düşmanları hemen etkisiz hale gelmektedir. Özünde bitmek bilmeyen Shonen mangaları kafaya alan seride Saitama, rakibi olmadığı için inanılmaz sıkılmaktadır. Saçlarını kahramanlık yolunda döken ve kelliğine biraz takıntılı olan Saitama reyiz, “sen vurursun dikiş atarlar, ben vurursam toprak atarlar.” düsturunun vücut bulmuş halidir. 

Bandai Namco, oldukça popüler olan karakteri, One Punch Man: A Hero Nobody Knows adlı eserde bir aksiyon dövüş oyunu kahramanı haline getiriyor. Oyun, PlayStation 4, Xbox One ve bilgisayara çıkacak. Firmadan gelen açıklamaya göre oyunda 3’e 3 dövüşler yapacak, düşmanları alt etmeye çalışacağız. Oyuncular, Saitama’nın yanında Genos, Hellish Blizzard, Sonic ve Mumen Rider (Ehliyetsiz Sürücü) gibi karakterleri oynayabilecek. 

Oyunu Spike Chunsoft geliştirecek, oyunda 1 veya 2 oyuncu oynayabilecek. Seslendirmelerin Japonca yapılacağı oyunda ne yazık ki Türkçe altyazı seçeneği yok. 

Oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




DisplayPort 2.0, Heyecan Verici Geliştirmelerle Geliyor
DisplayPort 2.0, Heyecan Verici Geliştirmelerle Geliyor

HDMI''dan daha kaliteli görüntü aktarabilen ancak bilinirliği rakibi kadar olmayan DisplayPort, 2.0 sürümüyle birlikte kazandığı özellikler sayesinde daha fazla kullanılabilecek. ...

WhatsApp, bazı telefonlara artık destek vermeyecek 2020
WhatsApp, bazı telefonlara artık destek vermeyecek 2020

Dünyanın en popüler anlık iletileşme uygulaması WhatsApp, daha önceki telefonlara olan desteğini sonlandırmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi WhatsApp, 2019 seneyin nihayetinde Windows...

PlayStation 5 Hakkında Şu Ana Kadar Bildiğimiz Her Şey
PlayStation 5 Hakkında Şu Ana Kadar Bildiğimiz Her Şey

En çok satan oyun konsollarından biri olan PlayStation 4 için sonun başlangıcı sürecine girmiş bulunuyoruz. PS4 beş yıldan fazladır oyuncuların gönlünde taht kurmuş olsa da PlayStation...