Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 Android Oyun ve Uygulama

Her hafta düzenli olarak hazırladığımız kısa süreliğine ücretsiz Android oyun ve uygulama haber serisinin yeni bölümü ile karşınızdayız. Siz de listemizdeki fırsatları değerlendirerek ücret ödemeden oyun ve uygulama kullanmanın keyfine varabilirsiniz.


Her hafta olduğu gibi bu hafta da kısa süreliğine ücretsiz hâle gelen oyun ve uygulamalar ile karşınızdayız. Bu haftaki içeriğimizde ücretsiz Android oyun ve uygulamaları sizler için listeledik. Vakit kaybetmeden gelin listemize geçelim.

7. Sudoku Bulmaca Ultimate

Normal fiyatı: 18,99 TL

Klasik Sudoku oyununu farklı büyüklükler ve farklı zorluk seviyelerinde oynamak isterseniz Sudoku Bulmaca Ultimate, oldukça iyi bir alternatif olabilir. Siz de aşağıdaki bağlantıyı kullanarak boş vakitlerinizi zamanlayıcısı da bulunan Sudoku Bulmaca Ultimate ile değerlendirebilirsiniz.

6. Pixel Blade Vip

Normal fiyatı: 5,99 TL

Pixel Blade, kendi özel karakterinizi oluşturup, görevler yapıp karakterinizi geliştirebildiğiniz mobil bir RPG oyunu. Oyunda Minecraft esintisini almak mümkün.

5. Kayıp Hazine’nin İzinde

Normal fiyatı: 21,99 TL

Oyun içerisinde kullanılan oldukça iyi grafiklerle gözünüz bayram edecek. Özel bestelenmiş oyun müzikleri ve ses efektleri bulunduran oyunda yaratıcılığınız sayesinde bulmacalar ve ipuçlarını takip ederek korsan koyunu ve antik tapınakları bulabilirsiniz. Düzinelerce gömülü bilgi ve ipucunun bulunduğu oyunu Android tablet ve telefonlarınızdan oynamanız mümkün.

4. Colorzzle

Normal fiyatı: 3,39 TL

Minimal grafikleriyle kullanıcılara ilginç bir puzzle deneyimi sunan Colorzzle oyununda amaç, benzer renkleri bir araya getirerek ilerlemeye çalışmak. 100’ün üstünde farklı bölümden oluşan oyun sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

3. Game Accelerator

game accelerator

Normal fiyatı: 1,89 TL

Adından da anlaşılabileceği gibi Game Accelerator sayesinde Android cihazınızda bulunan oyunları normalde olduğundan katbekat daha hızlı çalıştırabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken oyunu uygulama içerisinden seçip ardından giriş yapmak.

2. Face Animator

Normal fiyatı: 12,99 TL

Çektiği fotoğraflarla oynamayı seven insanlardan mısınız? Suratınızı deforme edin, burnunuzu ya da gözlerinizi büyütün, kısaca istediğinizi yapın. Kısa süreliğine ücretsiz olan bu uygulamayı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

1. MP3 Cutter Ringtone Maker

Normal fiyatı: 7,39 TL

Yine adından da anlaşılabileceği üzere bu uygulama sayesinde Android cihazınızda bulunan MP3 dosyalarını istediğiniz yerinden kırparak zil sesine dönüştürebiliyorsunuz.

Bu haftanın ücretsiz oyun ve uygulamalarını sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Yeni oyun ve uygulamaları kaçırmamak için takipte kalın.




OnePlus'tan Geliştiriclere Büyük Ödüllü Yarışma
OnePlus'tan Geliştiriclere Büyük Ödüllü Yarışma

5G teknolojisi, bu yıl düzenlenen MWC 2019 ile birlikte tam olarak teknoloji dünyasının gündemine oturdu. 5G'ye en az diğer üreticiler kadar önem veren OnePlus, düzenlediği "Yarının 5G...

Redmi K20'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu
Redmi K20'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Xiaomi'nin alt markası olan Redmi, çok yakında yeni amiral gemisini tanıtıyor. ...

Windows 10'un Bu Yılki İlk Güncellemesinin Zamanı Belli Oldu
Windows 10'un Bu Yılki İlk Güncellemesinin Zamanı Belli Oldu

Microsoft, Windows 10'un bu yılki ilk büyük güncellemesinin ne zaman yayınlanacağını ve ne gibi değişiklikler getireceğini açıkladı. ...