WhatsApp Business, iPhone'lara Dağıtılmaya Başlandı

Resmi bir açıklama yayımlayan WhatsApp, iş odaklı uygulamaları WhatsApp Business'ın iPhone'larda da kullanılabileceğini duyurdu.


Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, küçük işletmelerin müşterileri ile daha kolay iletişim kurabilmesini sağlamak için WhatsApp Business adında iş odaklı bir uygulama duyurmuştu. Bir yıldan uzun süredir kullanılmakta olan WhatsApp Business, şu ana kadar yalnızca Android akıllı telefonlar ile kullanılabiliyordu.

Bugün itibarıyla resmi blogu üzerinden bir açıklama yayımlayan WhatsApp, popüler iş odaklı uygulaması WhatsApp Business’ın iOS platformuna da geldiğini duyurdu. Böylece işletmeler, tıpkı Android platformunda olduğu gibi iOS’te de Apple App Store üzerinden ücretsiz olarak indirdikleri WhatsApp Business’ı tüm özellikleriyle kullanabilecekler.

WhatsApp’ın konuyla ilgili olarak yayımladığı açıklama şu şekilde;

Bugün iOS için WhatsApp Business uygulamasını sizlere sunuyoruz. Tıpkı geçen yıl içinde milyonlarca işletmetarafından dünyanın her yerinde benimsenen Android sürümü gibi iOS için WhatsApp Business uygulamasını da artık Apple App Store'dan ücretsiz olarak indirebilir, küçük işletmelerin ve müşterilerin iletişim kurmasına yardımcı olacak özellikleri siz de kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu özellikler:

  • İşletme Profili: İşletmenizle ilgili işletme açıklaması, e-posta veya mağaza adresleri ve web sitesi gibi yararlı bilgileri paylaşabilirsiniz.
  • Mesajlaşma Araçları: Etkili mesajlaşma araçlarıyla müşterilere kolayca yanıt verebilirsiniz. Hızlı cevaplarla sık sorulan soruları hızla yanıtlayabilir, karşılama mesajlarıyla işinizi müşterilerinize tanıtabilir ve uzakta mesajlarıyla müşterilerinizin sizden ne zaman bir cevap alabileceklerinin bilgisini paylaşabilirsiniz.
  • WhatsApp Web: Konuşmaları yönetmek ve müşterilere dosya göndermek için masaüstünüzden sohbet edebilirsiniz.

WhatsApp Business uygulaması bugün ABD, Almanya, Birleşik Krallık, Brezilya, Endonezya, Hindistan ve Meksika’da App Store'dan ücretsiz olarak indirilebilir. Uygulama önümüzdeki haftalarda tüm dünyada kullanıma sunulacaktır.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Vestel'den Android 9 Pie İşletim Sistemli Televizyon Geliyor
Vestel'den Android 9 Pie İşletim Sistemli Televizyon Geliyor

Vestel, Mobil Dünya Kongresi kapsamında yaptığı açıklamayla Google ile işbirliğine gittiklerini ve Android Pie işletim sistemli bir televizyon geliştirdiklerini açıkladı. ...

Mortal Kombat 11’e Joker ve Terminatör DLC’sinin Geliyor
Mortal Kombat 11’e Joker ve Terminatör DLC’sinin Geliyor

Bu sabah yayınlanan resmi fragman, Mortal Kombat 11’in yeni DLC’sinin içeriğini resmileştirdi. Bu paketle birlikte DC’den Joker ve Terminatör serisinden T-800’ün Mortal Kombat 11’e...

Samsung, Türkiye’de Android 11 OneUI 3 güncellemesi sundu 2020
Samsung, Türkiye’de Android 11 OneUI 3 güncellemesi sundu 2020

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, kullanıcılarına aktüelleme sağlamayı sürdürüyor. Samsung, son olarak Türkiye’de kullanıcılarına Android 11 OneUI 3 aktüellemesi sundu. Samsung...