Devil May Cry 5 İçin Ücretsiz Bir DLC Yayınlandı

Capcom, Devil May Cry 5 için ücretsiz olarak Bloody Palace DLC'sini yayınladı.


Capcom, Devil May Cry 5’i bu senenin başlarında yayınlamış ve hem eleştirel hem de ticari olarak başarıyı yakalamıştı. Şirket, zaten zengin olan oyunun içeriğini iyice zenginleştirmeye karar verdi ve “sonsuz dalga modu” olarak gelen Bloody Palace’ı bugün ücretsiz olarak yayınladı.

DMC 2’den bu yana oyuna içerisinde bulunan Bloody Palace’ın Devil May Cry 5 versiyonunda göreviniz, 101 katlı bir kuleye Nero, V veya Dante ile tırmanmak. Tabii hiçbir şey burada anlatıldığı kadar kolay değil. Oyun ilerledikçe tam anlamıyla şeytan bombardımanına tutuluyorsunuz.

Bu modda da Devil May Cry 5’in oyun tarzı korunuyor ve oynarken oldukça hızlı olmanız bekleniyor. İki dakikalık süreyle başladığınız oyunda eğer ki süreniz biterse kuledeki yolculuğunuz da sona eriyor. Ekstra süre kazanmak için de DMC 5 kombatlarının içine dalmanız gerekiyor.

Yeni DLC’nin hayranları hayal kırıklığına uğratacağı ufak bir noktası varsa o da, yeni oynanabilir karakter ve çoklu oyunculu moduyla ilgili söylentilerin bu DLC’de gelmeyecek olması. Bu durum şu an için sorun gibi görünse de Capcom'un önümüzdeki haftalarda bu özelliği de yayınlaması bekleniyor.




Tek Dokunuşla Kablosuz Ağınıza Bağlayan İlginç İcat
Tek Dokunuşla Kablosuz Ağınıza Bağlayan İlginç İcat

Akıllı telefonların NFS özelliğini kullanan bu küçük icatla kablosuz bağlantı şifrenizi paylaşmanız gerekmeyecek. ...

Samsung Galaxy A50, Bluetooth SIG'den Onay Aldı
Samsung Galaxy A50, Bluetooth SIG'den Onay Aldı

Galaxy M serisinin lansmanı için hazırlıklarına devam eden Samsung'un, yeni bir Galaxy A serisi üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Wi-Fi Alliance ve GeekBench'in ardından Bluetooth...

Ultimate Ears BOOM 3 Türkiye'de Satışa Çıktı
Ultimate Ears BOOM 3 Türkiye'de Satışa Çıktı

Bluetooth kulaklık ve hoparlör konusunda piyasanın sağlam firmalarından Ultimate Ears'ın yeni bombası Türkiye'de... ...