A101 Aktüel - Teknolojik Ürünler Güncel Katalog

A101'in her hafta yayınlamış olduğu aktüel ürünler kataloğunda yer alan teknolojik ürünleri sizin için seçip listeliyoruz. 5 Eylül 2019 - 11 Eylül 2019 tarihlerini kapsayan son katalogda toplam 4 teknolojik ürün var. Bu haftanın en dikkat çeken ürünü ise Honor 9 Lite oldu.


BİM'in en büyük rakibi olan perakende mağaza zinciri A101 de haftalık aktüel ürün kataloğu yayınlıyor. Katalogları sizin için takip ediyor ve yer alan teknolojik ürünleri seçip listeliyoruz. Tablet, akıllı telefon, bilgisayar, kulaklık, powerbank gibi ürünlere, bu listemizi takip ederek uygun fiyatlardan ulaşabilirsiniz. Eğer siz de teknolojik ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlara karşılamak istiyorsanız, bu içeriğimizi tarayıcınızdan ya da Webtekno mobil uygulamasından favorilere ekleyin. Her hafta en güncel listeye hızlıca ulaşabilirsiniz.

12 Eylül 2019 - 18 Eylül 2019 tarihleri arasında geçerli olacak A101 Aktüel sayısında, toplamda 4 teknolojik ürün bulunuyor. O ürünler kataloğu şu şekilde:

A101 Aktüel Katalog, Teknolojik ürün listesi:

Vestel Venus Z20

  • A101 Aktüel fiyatı: 1.199 TL

Vestel Venus Z20 teknik özellikleri:

  • RAM: 4 GB
  • İşlemci: Snapdragon 630
  • Depolama: 64 GB
  • Ekran: 5,65 inç
  • Arka Kamera: 16 MP + 5 MP
  • Ön Kamera: 8 MP 
  • Batarya: 3400 mAh
  • İşletim Sistemi: Android Oreo

Vestel'in günlük kullanımları karşılaması için çıkardığı Z20 telefonu A101'de satışa çıkıyor. 4 GB RAM, 64 GB depolama gibi modern telefonlarda sık sık gördüğümüz özelliklerle gelen cihaz, uygun fiyatlı yapısıyla tercih edilebilir.

Sunny 55 İnç SN55UL09 Ultra HD Smart LED TV

  • A101 Aktüel Fiyatı: 2.599 TL

Sunny'nin 55 inçlik 4k televizyonu, kendi alanında en uygun fiyatlı televizyonlardan biri olarak görülüyor. Normalde 10.000 TL'lere ulaşan özellikli televiyonları çok daha uygun fiyata kullanıcılarına sunan Sunny, 139 ekranlık bu televizyonla internete girmeyi, Netflix gibi yayın hizmetlerini kullanmanıza olanak tanıyor. Hem Wi-Fi hem de ethernet girişlerine sahip televizyon, içerisinde dahili UHD uydu alıcısına da sahip.

Lenovo Tab E7 Tablet

  • A101 Aktüel Fiyatı: 399 TL

Okulların başlaması ile birlikte yeni bir tablet edinmek istiyorsanız, A101'de önümüzdeki hafta Tab E7 bulunuyor. 7 inçlik HD TN ekranla gelen tablet, 1 GB RAM, 8 GB depolama gibi günümüz standartlarının çok altında özelliklerle geliyor. 2750 mAh'lik bir bataryaya sahip tablet, açıkçası çok da alınıp kullanılacak türden bir ürün değil. Fiyatı her ne kadar uygun olsa da günümüz uygulamalarını kaldırması biraz zor olabilir.

HI-LEVEL 40 inç HL40DLK0938 Full HD Smart Dual LED TV

  • A101 Aktüel Fiyatı: 1.399 TL

Akıllı TV istiyor, ancak bütçeniz çok kısıtlıysa Full HD olan bu televizyon sizi mutlu edecektir. 101 ekran olan televizyonun en önemli özelliği akıllı TV olmasına rağmen son derece uygun olan fiyatı. 

Diğer indirimli ürünler:

  • Piranha Kultuk Arkası Tablet ve Telefon Tutucu: 19,95 TL
  • Piranha Araç İçi Kaydırmaz Tutucu Ped: 3,45 TL

A101 çalışma saatleri:

Listedeki ürünleri satın almak için belirtilen tarihler arasında A101 mağazalarına gitmeniz yeterli. Tükiye'deki bütün A101 mağazaları ise sabah saat 09.00 ve akşam saat 21.00 saatleri arasında faaliyet gösteriyor.

A101'in her hafta yayınladığı aktüel kataloğunda yer alan teknolojik ürünleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bu içeriği tarayıcınızdan sık kullanılanlara kaydederek her hafta kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Webtekno mobil uygulamalasını aşağıdaki bağlantılardan akıllı telefonunuza indirebilir, içeriklerimizi uygulamadan takip edebilirsiniz:




Meizu 16s Pro'nun Özellikleri Yanlışlıkla Ortaya Çıktı
Meizu 16s Pro'nun Özellikleri Yanlışlıkla Ortaya Çıktı

Meizu, nisan ayında çıkardığı 16s isimli amiral gemisini geliştireceği 16s Pro modelini çıkarmaya hazırlanırken telefonun özellikleri Meizu'nun resmi sitesinde paylaşıldı....

Android Telefonlar İçin 5 Game Booster Uygulama
Android Telefonlar İçin 5 Game Booster Uygulama

Android telefonlarda bazen oyun oynarken ciddi performans kayıpları meydana gelebiliyor. Böyle durumlarda ise oyun odaklı performans artırma uygulamaları karşımıza çıkıyor. Sizin için...

NASA, Türkiye’nin Mars’a Olan İlgisinden Memnun
NASA, Türkiye’nin Mars’a Olan İlgisinden Memnun

NASA, isim gönderme kampanyasına Türkiye’den büyük bir ilgi oluşması üzerine Türk astrofizikçi Dr. Umut Yıldız’dan bilgi aldı. ...