Yeni Harry Potter Mobil Oyunu Magic Awakened Duyuruldu

Harry Potter hayranlarını, büyücüler ve cadılar evrenine yeniden bağlayacak bir oyun duyurusu bugün yapıldı. Warner Bros. Interactive Entertainment ve Netease, Harry Potter evrenin yeni mobil oyununu bugün duyurdu.


Harry Potter evreninin yeni mobil oyunu olacak Harry Potter: Magic Awakened, bugün bir basın bülteni ile duyuruldu. Warner Bros. Interactive Entertainment ve Netease’in beraber yayınladığı basın bültenine göre Harry Potter: Magic Awakened, İkinci Büyücü Savaşı’ndan birkaç yıl sonra Hogwarts’ta geçecek bir RPG kart oyunu. 

Oyun hakkında detaylar daha açıklanmadı. Oyunun duyurusu Çin’in lider internet teknoloji şirketi Netease’in sitesinde yayınlandı. Harry Potter: Magic Awakened’a dair basın duyurusu Çince olarak yayınlandı. Oyun şu anda Çin’de iOS ve Android cihazlar için ön kayıta sunuldu.

Harry Potter: Magic Awakened

Harry Potter: Magic Awakened’ın çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Oyunun Çin’den sonra hangi ülkelerde ön kayıta açılacağı da belli olmadı. Çin’deki mobil oyunları kapsayan bir oyun analisti olan Daniel Ahmad, oyundan bazı tanıtım görselleri paylaştı. 

Geçtiğimiz yıl bir Harry Potter RPG oyunu sızmıştı. Warner Bros oyunun sızan görüntülerini hızlı bir şekilde kaldırmış ve bir açıklama yapmamıştı. BBC’den bir gazeteci geçen sene sızan oyunun bugün duyurusu yapılan oyun olduğunu iddia etti. 

Harry Potter serisinin yeni mobil oyunu olan Harry Potter: Magic Awakened’ın Türkiye’de ne zaman yayınlanacağı daha açıklanmadı. Oyun hakkındaki gelişmeleri öğrenmek için Webtekno'yu takipte kalın.




Dünya Sağlık Örgütü'nden Koronavirüs Uygulaması
Dünya Sağlık Örgütü'nden Koronavirüs Uygulaması

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), iPhone, Android ve web için resmi bir koronavirüs bilgi uygulamasını hizmete sunacak. WHO MyHealth adlı uygulama 30 Mart'ta kullanıma hazır olacak....

AMD: PlayStation 5'in Parçası Olduğumuz İçin Mutluyuz
AMD: PlayStation 5'in Parçası Olduğumuz İçin Mutluyuz

PlayStation 5 hakkında ilk kez konuşan AMD, Sony'nin yeni nesil oyun konsolunun bir parçası oldukları için heyecanlı ve mutlu olduklarını belirtti. ...

Banka Hesaplarını Hedefleyen Bir Virüs Keşfedildi
Banka Hesaplarını Hedefleyen Bir Virüs Keşfedildi

İlk kez geçtiğimiz yıl keşfedilen, Android kullanıcılarının bankacılık işlemlerini hedef alan kötü amaçlı yazılım BianLain, gelişmiş haliyle yeniden keşfedildi. Kötü amaçlı...