Project Resistance'ın Beta Süreci Belli Oldu

Capcom'un geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı yeni Resident Evil oyunu Project Resistance'ın, kapalı beta süreciyle ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Capcom, düzenlenecek kapalı beta sürecinin 4-7 Ekim tarihleri arasında yapılacağını ve isteyen oyunseverlerin sürece dahil olabileceklerini açıkladı.


Neredeyse her serisiyle oyunseverlerin gönüllerinde taht kurmayı başaran "Capcom", geçtiğimiz günlerde yeni "Resident Evil" oyunu olan "Project Resistance"ı duyurdu. Yapılan açıklamalar doğrultusunda oyunun diğer Resident Evil oyunlarındaki gibi "Raccoon City"de geçeceğini ve zombilerle dolu gerilim dolu dakikalar yaşacağımızı öğrenmiş olduk.

Şimdiyse Project Resistance ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. İlerleyen dönemlerde bir kapalı beta takvimi hazırlayan Capcom, oyunseverlerin beta sürecine dahil olabilmeleri için de bir fırsat sunuyor.

Project Resistance

Capcom, Project Resistance'ın kapalı beta tarihlerini 4-7 Ekim olarak belirlemiş durumda. Oyunseverlerin, belirlenen tarihler arasında yapılacak kapalı beta sürecine dahil olabilmeleri içinse Project Resistance'ın internet sitesine giderek kaydolmaları gerekiyor. Project Resistance'ın resmi internet sitesi şu an için beta sürecinin sadece Xbox ve PlayStation için olduğunu belirtiyor ancak ilerleyen dönemlerde PC platformunun da beta sürecine dahil edilmesi muhtemel. Eğer sizler de beta sürecine kaydolmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Project Resistance ile ilgili açıklamalarda bulunan Capcom, oyundaki bazı karakterleri de duyurdu. Buna göre Project Resistance yer alacak karakterlerden bir tanesi "Valerie". Valerie, ekibin destek karakteri olacak ve diğer karakterleri iyileştirme sorumluluğunu alacak. "January" ise güvenlik kameralarıyla ilgilenen azılı bir bilgisayar korsanı. "Tyrone"sa gücüyle kendisini gösterecek ve düşmanları bir vuruşta yere serebilecek kapasitede. Son karakterimiz Samuel de Tyrone gibi mücadelelerde ön plana çıkacak bir saldırgan.

Capcom yaptığı açıklamalarda Project Resistance'ın şu an için bütün bir ürün olmadığını hala deneysel bir süreç geçirdiğini söyledi. Yapılan bu açıklama, Project Resistance'ın tam sürümünün henüz hazır olmadığını ve piyasaya tam sürüm olarak çıkış tarihinin belli olmadığını açıkça gösteriyor. Ancak oyunseverler, Project Resistance'ı PC, Xbox ve PlayStation platformlarında oynayabilecekler.




Linux Tabanlı KaiOS 100 Milyon Kullanıcıya Ulaştı
Linux Tabanlı KaiOS 100 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Son yıllarda “akılsız telefon” pazarında büyük işler başaran KaiOS, 100 milyondan fazla cihazda çalışıyor. Ayrıca şirket yatırım almaya devam ediyor. ...

Netflix, Stranger Things 4. Sezon için 6 Kasım'ı İşaret Etti
Netflix, Stranger Things 4. Sezon için 6 Kasım'ı İşaret Etti

Dijital yayın platformu Netflix, şaşırtıcı olmayan bir şekilde sevilen bilim kurgu serisi Stranger Things’in dördüncü sezonu için onayı, geçtiğimiz haftalarda vermişti. Şirket,...

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki En Pahalı 20 Ev
Amerika Birleşik Devletleri’ndeki En Pahalı 20 Ev

2017 şimdiden yeni ev inşaatlarında bir artış yaşadı ve arzı karşılamak için talep artıyor. En özel ev sahiplerinin gereksinimlerini karşılamak için en pahalı ev ve güzel evlerden...