Hitman 2'nin Eylül Ayı Yol Haritası Yayınlandı

Eylül ayı yol haritası açıklanan Hitman 2'de yapılacak güncellemeler merak konusuydu. Yayınlanan videoyla heyecan verici hikâyenin artık bir sonuca bağlanacağı açıklandı.


Hitman 2’nin bu ayki planları, yol haritasında yeni ve büyük değişiklikler yapılmış olarak IO Interactive tarafından yayınlandı. Oyuncuların ise bu değişiklikleri Eylül ayı içerisinde göreceği belirtildi. Yeni görevlerin içeriğe ekleneceği belirtilirken asıl güncellemenin ise bazı modlar oyuna eklendikten sonra, Eylül ayının sonlarına doğru yapılacağı belirtildi. Bu güncelleme ile oyundaki bazı hataların düzeltileceği de yapılan açıklamalar arasında yer alıyor.

IO Interactive tarafından paylaşılan videoda oyunun Eylül ayı yol haritasının içeriği hakkında bilgiler yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan güncelleme ile Ajan 47’nin üç aşamadan oluşan yeni bir sözleşmeye imza atması, onun farklı kılıklarda yeni görevler peşinden koşmasına neden oluyor. Banka soygunlarından bahçe partilerine kadar farklı suç mahallerinde de bulunulması ile oyuna heyecan katılması planlanıyor.

Expansion Pass ve New York'a geri dönüş:

Expansion Pass moduna sahip olan oyuncuların ay sonunda doğru yayınlan bazı yeni içerikleri göreceği açıklandı. 24 Eylül’de ise 2 yeni özel görev, sisteme yüklenecek. Bunların yanında aynı gün, bir önceki New York görevinin devamı niteliğinde farklı güncellemeler de yer alacak.

Haven Adası, oyunculara Maldivler'in sıcak plajlarını ve tropik güzelliklerini tattıracak başlangıç noktalarından biri olarak güncellenecek. Yapımcıların belirttiğine göre yapılacak son güncelleme ile New York hikâyesi devam edecek ve bu heyecan bir sonuca bağlanacak.

Expansion Pass güncellemelerinin yapıldığı gün, oyundaki hataları da gideren ve bütün kullanıcılara açık olarak yayınlanacak olan düzeltmeler de yapılacak.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




iPhone XI'e Mutlaka Gelmesi Gereken 5 Android Özelliği
iPhone XI'e Mutlaka Gelmesi Gereken 5 Android Özelliği

Apple, iPhone'larda performans ve işlevsellik açısından herhangi bir soru işareti bırakmasa da Android'de bulunan bazı özellikler, iPhone'ları çok daha iyi hale getirebilir. ...

Apex Legends'ın Yeni Silahından İlk Görseller Ortaya Çıktı
Apex Legends'ın Yeni Silahından İlk Görseller Ortaya Çıktı

Battle royale dünyasını kasıp kavuran Apex Legends'a gelmesi beklenen yeni silahtan ilk görseller veri madencisi Shrugtal tarafından yayınlandı. ...

Huawei Mate X'in Ekran Onarım Ücreti Belli Oldu
Huawei Mate X'in Ekran Onarım Ücreti Belli Oldu

Huawei, katlanabilir ekranlı ilk akıllı telefonu Mate X'in onarım fiyatlarını açıkladı. Huawei'nin açıklamaları, Mate X'in ekranının hasar görmesi durumunda tamir için bir akıllı...