Destiny 2, Stadia ile PC Çapraz Platform Desteği Sunmayacak

Google'ın yeni konsolu Stadia'da Destiny 2 de olacak ancak oyunun bu sürümü, PC ile çapraz platform özelliğini desteklemeyecek.


Destiny 2’nin yapımcısı Bungie, oyunun Google’ın yeni çıkardığı Stadia konsolundaki versiyonun PC ile çapraz platformu desteklemeyeceğini söyledi. Stadia’daki Destiny 2’nin kendine ait bir ekosistemi olacağına da ekledi.

Bu hafta yayınlan bir Sık Sorulan Sorular makalesinde Bungie, “Destiny 2’yi Stadia’da oynayanlar, sadece diğer Stadia oyuncuları ile oynayabilecek” dedi ve konu hakkında daha fazla açıklamada bulunmadı.

Stadia’ya gelecek The Division 2 ve Elder Scrolls Online gibi diğer çok oyunculu oyunların da bu şekilde bir tutar sergileyip sergilemeyeceği, oyun dünyasında merak konusu.

Google’ın Stadia servisi, bir oyunun PC versiyonunu televizyonda oynamanızı sağlıyor. Bu nedenle PC ve konsollar arasında çapraz platform desteği için daha az engel olmalı gibi duruyor ancak Destiny 2’nin Stadia’da kendine ait bir ekosisteminin olması, detaylarını tam olarak bilmediğimiz avantajlı bir durum olabilir.

Destiny 2’nin Stadia’ya geleceği, Bungie tarafından geçen hafta duyuruldu. Oyun, ücretsiz bir şekilde Steam'de olacak ve oyuna Shadowkeep adında büyük bir eklenti paketi gelecek. Ayrıca oyun, kayıt dosyalarınızı platformlar arasında taşımanızı sağlayan çapraz kayıt özelliğini de destekliyor. Böylelikle, ilerlemeleriniz Stadia ve PC arasında taşıyabiliyorsunuz.




Apple Music'in Android Sürümüne Gelecek En İyi 5 Yenilik
Apple Music'in Android Sürümüne Gelecek En İyi 5 Yenilik

Apple'ın müzik dinleme servisi Apple Music'in Android sürümü yakında birçok yeniliğe kavuşacak. Uygulamaya gelecek özellikler arasından en iyilerini sizler için topladık. ...

Eski Mozilla Çalışanından Google'a Sabotaj Suçlamaları
Eski Mozilla Çalışanından Google'a Sabotaj Suçlamaları

Mozilla'nın eski üst düzey yöneticilerinden birisi, Google'un kasıtlı olarak 10 yıldır Firefox'u sabote ettiğini iddia etti. ...

DOOM Eternal’da FPS İçin Bir Üst Limit Olmayacak
DOOM Eternal’da FPS İçin Bir Üst Limit Olmayacak

id Software’de baş yazılım mühendisi olan Billy Kahn, IGN’e verdiği röportajda DOOM Eternal’ın bir FPS üst limitine sahip olmayacağını söyledi. Yani donanımı yeten herkes oyunu...