Witcher 3'ün Nintendo Switch'e Geleceği Tarih Belli Oldu

Nintendo Switch'e gelmesi uzun zamandır beklenen Witcher 3: Wild Hunt, şirketin Gamescom'da yaptığı açıklamalara göre 15 Ekim'de konsola çıkışını yapacak.


Bu yılın başlarında The Witcher 3: Wild Hunt'ın çılgınca popüler olan konsol Nintendo Switch'e 2019 bitmeden çıkış yapacağı ortaya çıkmıştı. O zamandan beri hayranlar, oyunun Switch versiyonu için tahminlerde bulunuyorlardı. Hatta oyunun Eylül ayında piyasaya sürüleceğine dair iddialar bile ortaya atılmıştı.

Pek çok Witcher hayranı, bu tarihin doğruluğundan oldukça emindi ve oldukça mutlulardı ancak bu tarihin yanlış olduğu bugün kesin olarak kanıtlandı. Gamescom 2019 kapsamında, Witcher 3'ün doğrudan bu Ekim ayının ortasında Nintendo Switch için çıkış yapacağı kesinleşti.

Witcher 3: Wild Hunt, 15 Ekim'de Switch'e gelecek:

Witcher 3

Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition, 15 Ekim'de Nintendo Switch oyuncuları için çıkışını yapacak ve oyunculara, Geralt'ın heyecan verici maceralarını yaşama fırsatı verecek. Ön siparişi bugün itibariyle Amazon’da satışa sunulan oyuna ait bir fragman da yine bugün yayınlandı.

Neredeyse 2 dakikalık bu videoda, pek çok oyun içi oynanış sahnesi yer alıyor.

Oyunun konsoldaki grafik ve akıcılık konusu, iddialar ortaya atıldığı andan beri ciddi olarak tartışılıyordu. Yukarıdaki Nintendo Switch fragmanında da görülebileceği gibi oyun, kaliteden çok fazla ödün vermeden Nintendo’nun taşınabilir konsolunda akıcı bir şekilde oynanabilecek.

The Complete Edition versiyonu da satışa sunulacak oyun, bu sayede konsolda da oyunun büyük beğeni toplayan DLC’leri Hearts of Stone ve Blood and Wine’ı Nintendo kullanıcılarına sunabilecek.

Witcher 3: Wild Hunt şu anda PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da mevcut. 15 Ekim’de Nintendo Switch için de çıkışını yapacak olan oyunun Amazon'da 59,99 dolardan listelendiğini de tekrar belirtelim.




Windows 0x00000024 hatası nasıl düzeltilir?
Windows 0x00000024 hatası nasıl düzeltilir?

0x00000024 hatası özellikle Windows kullanılarının sık sık karşısına çıkan ve “mavi ekran” diye tabir edilen bir sorundur. Bu sorundan etkilenen bazı kullanıcılar, hatanın belirli...

Klavye Tuş Seslerini Kullanan İnanılmaz Hack Yöntemi
Klavye Tuş Seslerini Kullanan İnanılmaz Hack Yöntemi

Güney Metodist Üniversitesi’nden araştırmacılar, bilgisayar klavyesinde oluşan ses dalgalarının bir akıllı telefon yardımıyla kolayca kaydedilip hacklenebileceğini keşfetti. ...

Giriş Seviyesi Nokia 1 Plus’ın Özellikleri Ortaya Çıktı
Giriş Seviyesi Nokia 1 Plus’ın Özellikleri Ortaya Çıktı

Nokia'nın giriş seviyesindeki telefonu Nokia 1 Plus'ın özellikleri sızdırıldı. Nokia,...