Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 iOS Oyun ve Uygulama

Kısa süreliğine ücretsiz olan iOS uygulamalarını derlediğimiz listemizin bir yeniyle daha karşınızdayız. Bu seferki listemizde ise toplam değeri 83 TL olan 7 iOS uygulaması sizleri bekliyor.


Yeni bir ayın başlangıcında, kısa süreliğine ücretsiz olan iOS uygulamalarını derlediğimiz içeriğimize hoş geldiniz. Bu seferki uygulamalarımızın toplam değeri 83 TL ve her zaman olduğu gibi bu listemizde de uygulamaların ne kadar süreyle ücretsiz kalacakları bilinmiyor.

İçeriğimize geçmeden önce her zaman yaptığımız hatırlatmayı tekrar yapalım; indirme linkine tıkladığınızda uygulama ikonunun yanında bir fiyat görüyorsanız bu, indirim bitmiş demektir. Bu yüzden listeden beğendiğiniz bir uygulama olursa hızlı davranmanızda fayda var. Gelin vakit kaybetmeden listemize geçelim.

1. Motorsport Manager Mobile 3

Motorsport Manager Mobile 3

Normal fiyatı: 26,99 TL

Formula 1 şampiyonasında yarışmak için bir ekibin başına geçtiğiniz oyunda, yarışı kazanmak için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmeniz gerekiyor. Strateji ve simülasyon oyunu sevenlerin mutlaka bildiği bu oyun, şu an için kısa süreliğine ücretsiz.

2. Picture Editor

Picture Editor

Normal fiyatı: 5,5 TL

Picture Editor; sosyal medya profilinizi güzelleştirmenize, bir poster tasarlamanıza, bir fotoğraflı mesaj göndermenize, birisine mutlu bir doğum günü dilemenize, çıkartmalar ve resimler seçmenize izin veriyor. Etkileyici bir Instagram Hikayesi oluşturmak için ise Picture Editor uygulamasında hazır şablonlar mevcut.

3. American Dragon Battle

American Dragon Battle

Normal fiyatı: 5,5 TL

Amerika'yı kurtarmak için efsanevi savaşçı olarak suça karşı savaş vereceğiniz oyunda, dövüş becerilerinizi gösterecek ve karanlık güçlerle savaşacaksınız.

4. Font Keyboard

Font Keyboard

Normal fiyatı: 28,5 TL

Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram ve diğer mesajlaşma uygulamalarında da kullanabileceğiniz 100’den fazla font içeren bir uygulama olan Font Keyboard, yeni yazı şekilleri arayan insanların kaçırmaması gereken bir uygulama.

5. Wordid - Word Game

Wordid - Word Game

Normal fiyatı: 5,5 TL

Wordid, güzel ve eğlenceli bir kelime bulmaca oyunu. Rastgele harfler ile bir dakika içinde kaç kelime üretileceğinizi görmek istiyorsanız Wordid’i oynamanızda fayda var.

6. The Scoremaster

The Scoremaster

Normal fiyatı: 5,5 TL

The Scoremaster, işlev olarak oldukça basit bir uygulama. Oynadığınız skora dayalı oyunlarda çok fazla kağıt israfı yapmayın diye geliştirilmiş olan The Scoremaster, oldukça basit arayüzü ile oyunlarda size skor tablosu görevi yapıyor.

7. OnlyTalk - Walkie Talkie

OnlyTalk - Walkie Talkie

Normal fiyatı: 5,5 TL

OnlyTalk, tek bir dokunuşla en yakın insanlarla hızlı bir şekilde iletişim kurmanıza olanak sağlayan, son derece hızlı ve kullanımı kolay bir telsiz uygulaması. OnlyTalk, Apple Watch'ta kullanmak için en iyi uygulamalardan birisi.

Kısa bir süreliğine ücretsiz olan iOS uygulamalarını listelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Bunun gibi fırsatları kaçırmamak için bizi takipte kalabilir ve mobil uygulamamızı indirerek anlık bildirimler alabilirsiniz. :)




HTC, Blockchain Telefonunun Ucuz Bir Versiyonunu Duyurdu
HTC, Blockchain Telefonunun Ucuz Bir Versiyonunu Duyurdu

Yılların akıllı telefon üreticisi HTC, kripto para cüzdanı telefonunun bütçe modelini açıkladı. ...

Akıllı Telefonlarınızdan Oynayabileceğiniz 10 Efsane Oyun
Akıllı Telefonlarınızdan Oynayabileceğiniz 10 Efsane Oyun

Eski güzel günlerimiz olan çocukluğumuza dönmemiz mümkün olmasa da çocukluğumuzda oynadığımız oyunları oynayarak o günleri yad etmemiz mümkün. Üstelik bu oyunları akıllı...

Intel i9-9900KS - Fiyatı ve Özellikleri
Intel i9-9900KS - Fiyatı ve Özellikleri

İşlemci endüstrisinin iki büyük isminden biri olan Intel, yeni işlemcisini duyurdu. Intel tarafından yapılan açıklamada i9-9900KS işlemcinin şimdiye kadar ki en hızlı işlemci olacağı...