Huawei, Nova 4e'yi Birebir P30 Lite Olarak Yeniden Satacak

Huawei'in duyurduğu P30 Lite modeli, daha önce çıkardığı Nova 4e ile aynı özelliklere sahip.


Huawei’nin yakın zamanda çıkardığı Nova 4e’nin, raflarda ‘P30 Lite’ adıyla yer alacağı hakkında söylentiler vardı. Huawei Malezya’dan gelen açıklamaya göre bu söylenti doğrulandı. Çıkması yaklaşan P30 Lite, Nova 4’enin ismi değişmiş hali olacak.

Huawei Nova 4e, geçtiğimiz hafta Çin pazarında yerini aldı ve Malezya menşeili internet sayfasında görünür durumda. Sayfadaki fotoğraflara bakıldığı zaman, bu modelin fotoğraflarının ‘p30-lite’ isimli bir klasörde yer aldığı görülüyor. Siteyi buradan inceleyebilirsiniz.

Huawei’in daha önce Nova 3e’yi P20 Lite olarak çıkardığını düşünürsek bu durum sürpriz değil. Nova 4e, Nova 4’ün özellikleri düşürülmüş orta segment bir modeli. Telefon 6,15 inç FullHD+ LCD ve damla çentikli ekrana sahip. Telefonun yonga seti Kirin 710 ile güçlendiriliyor, bununla birlikte 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip. Aynı zamanda 32 MP selfie kameraya, 27 MP ana kameraya, 8 MP geniş açılı bir ikinci kameraya ve 2 MP derinlik sensörlü üçüncü bir kameraya sahip.

Huawei Nova 4e, 23 Mayıs tarihinde piyasaya sürülecek ve fiyatı 343 dolar olacak.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Winterfell Savaşıyla İlgili Atılan 15 Komik Tweet
Winterfell Savaşıyla İlgili Atılan 15 Komik Tweet

Hayranları tarafından uzun süredir beklenen savaş geldi ve sosyal medya da şakalar hava uçuştu. ...

Wargroove, Platformlar Arası Oynanabilecek
Wargroove, Platformlar Arası Oynanabilecek

Daha Starbound gibi güzel bir oyuna imza atmış olan Chucklefish'in yeni Wargroove 1 Şubat'ta tanıtılacak. Oyun çapraz platformlar arasında oynanabilecek. ...

Xilinx, 35 Milyar Transistörlü FPGA'sını Duyurdu
Xilinx, 35 Milyar Transistörlü FPGA'sını Duyurdu

FPGA’in mucidi olan Xilinx firması, 35 milyar transistöre sahip 16 nm'lik dünyanın en büyük FPGA'sını duyurdu. ...