Spotify, Mutlu Çiftler İçin İkili Abonelik Paketi Hazırlıyor

Spotify, aile paketine ihtiyaç duymayan, bireysel pakete de servet vermek istemeyen kullanıcılar için ikili abonelik paketi test ediyor.


Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik servisi olan Spotify, Premium Duo adlı yeni bir indirimli abonelik paketini test etmeye başladı. İlk kez u/Hasztagg adlı bir Reddit kullanıcısı tarafından fark edilen ve The Verge tarafından onaylanan yeni abonelik paketi, özellikle çiftler ve oda arkadaşlarının oldukça seveceği bir ödeme planı olabilir.

Şu an için yeni paketin yalnızca Birleşik Devletler fiyatı biliniyor. Spotify, halihazırda bireysel kullanıcıları için 9.99 Dolar ücret talep ediyor. Aile paketi için ise bu ücret 14.99 Dolara çıkıyor. Spotify, Premium Duo paketini tam olarak bireysel paket ile aile paketinin arasına konumlandırıyor ve 12.49 dolar olarak ücretlendiriyor.

Premium Duo paketinde, bir spotify aboneliğini iki ayrı kullanıcı kullanabilecek. Ancak tıpkı 6 kişi ile paylaşılabilen aile paketi gibi abonelerin aynı adreste yaşıyor olması şarj koşulacak. Spotify’ın Türkiye’deki bireysel premium abonelik fiyatı 13.99 TL. Aile paketinin fiyatı ise 20.99 TL. Bu bağlamda Premium Duo’nun Türkiye’de 17.49 TL olacağını tahmin edebiliriz.

Premium Duo paketine abone olan kullanıcılar için Duo Mix adlı yeni bir çalma listesi oluşturulacak. Bu çalma listesi, iki kullanıcının ortak müzik zevklerine göre şekillenecek. Ayrıca kullanıcıların sevdikleri müzikleri birbirleri ile paylaşabilecekleri Paylaşılan Çalma Listeleri adlı yeni bir özellik de gelecek.




Huawei, Nova 5 Serisi Telefonlarının Özelliklerini Tanıttı
Huawei, Nova 5 Serisi Telefonlarının Özelliklerini Tanıttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin yaptırım uygulamasıyla birlikte sıkıntılı bir süreç geçiren Huawei, yeni akıllı telefon ailesi Nova 5'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu sınıfta...

GoPro Artık Sınırsız Video Depolama İmkanı Sunuyor
GoPro Artık Sınırsız Video Depolama İmkanı Sunuyor

Aksiyon kamerası üreticisi GoPro, kullanıcılara artık sınırsız video depolama sunuyor. ...

Mozilla, Reklamsız Haber Servisini Test İçin Hazırlıyor
Mozilla, Reklamsız Haber Servisini Test İçin Hazırlıyor

Mozilla’nın tamamen reklamsız olacak olan haber servisi aboneliği sisteminin ücreti aylık 5 dolar olacak. ...