Samsung, Şimdi de Kablosuz Powerbank Geliştiriyor

Federal İletişim Kurulu'ndan gelen telif belgelerine bakılırsa, Samsung yepyeni bir kablosuz powerbank geliştiriyor gibi görünüyor.


Bugün Samsung Galaxy S10 serisini ve Galaxy Fold'u duyurmasına kesin gözüyle bakılan Samsung'un başka numaraları da var gibi görünüyor. FCC'den gelen bir patent dosyası ile birlikte Samsung'un kablosuz bir powerbank geliştirdiği ortaya çıktı.

Yukarıdaki patent görselinden de görebileceğiniz üzere cihazın kablo girişi sayesinde hem klasik powerbankler de olduğu gibi kabloyla şarj edilebilecek hem de telefonu üzerine koydunuzda direkt şarj almaya başlayacak.

FCC dokümanlarından anladığımız kadarıyla EB-U1200 kod adlı üründe 10.000 mAh bir kapasite bulunacak. Bu da Samsung Galaxy S9'u tam 3 kere şarj edebileceğiniz ve üstüne 1.000 mAh'lık bir şarj kalacağını gösteriyor. Cihazın USB çıkışınndan 5V, 2A; 9V, 1.67A; or 12V, 1.25A şarj imkanına sahip olacaksınız.

Ürünün piyasaya ne zaman çıkacağı şu an için belirsiz. Ancak bugün düzenlenecek etkinlikte Samsung bir sürpriz yaparsa da şaşırmayın deriz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Silinen Dosyaları Getiren 5 Program
Silinen Dosyaları Getiren 5 Program

Yanlışlıkla silinen dosyaları başka yerlerde bulabilmek için günlerce, sahip olduğumuz depolama birimlerini inceliyoruz ve genel olarak silinen dosyayı bulamayıp başarısız oluyoruz. Veri...

Söylenti: Cyberpunk 2077'nin Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı
Söylenti: Cyberpunk 2077'nin Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Witcher 3'ün ardından oyun dünyasına adını altın harflerler yazdıran CD Project Red, merakla beklenen Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihiyle ilgili bir hayli suskundu. Konuyla ilgili ilk...

OnePlus 7 Pro 5G İçin Yeni Bir Güncelleme Yayınlandı
OnePlus 7 Pro 5G İçin Yeni Bir Güncelleme Yayınlandı

Son dönemlerin popüler telefonu OnePlus 7 Pro 5G için yeni bir güncelleme yayınlandı. OxygenOS 9.5.5 isimli güncelleme bir güvenlik yamasını ve bazı hataların çözümlerini...