Sony, Katlanabilir Akıllı Telefon Üzerinde Çalışıyor

Akıllı telefon endüstrisinin önde gelen firmalarının katlanabilir telefon girişimlerinden sonra Sony'den de bir katlanabilir akıllı telefon geliyor. Sony'nin modelinin diğer cihazlara göre çok daha farklı olacağı ise tasarım taslağında ortaya çıktı.


Geçtiğimiz yılın Ekim ayı içerisinde tanıtılan ve gündemden uzun süre düşmeyen katlanabilir ekranlı akıllı telefon Royale FlexPai'nin bu sektörü domine etmesi beklenmiş ancak durum hiç de öyle olmamıştı. Samsung'un katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Fold'un piyasaya sürülmesine birkaç gün kala gelen şikâyetler de ürünün çıkışını uzunca bir zaman erteletmişti. Peki bu süreçte Sony'nin katlanabilir akıllı telefon çalışması oldu mu?

Ortaya çıkan Sony katlanabilir akıllı telefon tasarımı, kendisini sektördeki diğer akıllı telefonlardan ayırıyor zira Sony, kendi model akıllı telefonunda ortadan ikiye katlanma gibi bir tasarıma değil, ekranın yuvarlanarak rulo hâlinde içeriye sarılmasına olanak tanıyor.

Söylentiler doğru çıkarsa Sony, daha önce de ortalıkta dolaşan yuvarlanabilir ve rulo hâline getirilebilir ekran tasarımını bu doğrultuda gerçek hayata geçirmiş olacak. Teknoloji devi bu katlanabilir akıllı telefon modelinde başarılı olursa ve cihazın fiyatını da düşük tutabilirse Sony'nin tekrar akıllı telefon sektöründe yükselebilme ihtimali bulunuyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Android 11 Güncellemesi  Mi 10, Mi 10 Pro, Redmi K30 Pro ve POCO F2 Pro Telefonları İçin Paylaşıldı
Android 11 Güncellemesi  Mi 10, Mi 10 Pro, Redmi K30 Pro ve POCO F2 Pro Telefonları İçin Paylaşıldı

Xiaomi, resmi Android 11 Beta programının parçası olan birkaç şirketten biriydi . Dünyanın üçüncü en büyük akıllı telefon üreticisi, bu teşebbüs için Mi 10, Mi 10 Pro, Redmi...

USB 3.2 Duyuruldu: Değişen Model Numaraları Mevcut
USB 3.2 Duyuruldu: Değişen Model Numaraları Mevcut

Saniyede tam 20GB transfer hızlarına çıkabilen USB 3.2 standardı geliyor. USB IF firması, yeni USB standartları ile birlikte ilginç bir isimlendirme politikası güdecek. ...

MediaTek, Oyuncu Telefonlarına Özel Yonga Setini Duyurdu
MediaTek, Oyuncu Telefonlarına Özel Yonga Setini Duyurdu

MediaTek, G90 isimli yeni yonga setini duyurdu. Yonga setinin bir tanıtım posterini paylaşan MediaTek, yeni yonga setinin oyuncu telefonları için tasarlandığını belirtti. ...