Redmi, Büyük Kapasiteli Powerbanklerini Piyasaya Sürdü

Xiaomi’nin bütçe dostu alt markası Redmi, şirketin ürün çeşitliliğini sürekli olarak genişletmek için çalışıyor. İlk başta telefonlarla piyasaya adımını atan Redmi, daha sonrasında AirDots kulaklıklarını ve hatta kendi markalarında bavullarını dahi piyasaya sürmüştü. Şimdi ise şirket, kendi markaları altında iki adet taşınabilir şarj aletini piyasaya sürdü.


Redmi, Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin bütçeye daha uygun modellerini piyasaya sürdüğü alt markası. Aynı üst markası Xiaomi gibi ürün çeşitliliğini devamlı olarak geliştiren Redmi, markasının altında iki adet büyük kapasiteli powerbank piyasaya sürdü. Büyük kapasitelerinin yanında dikkat çeken özellik ise powerbanklerin fiyatlarının çok uygun olması. 

Redmi

Redmi, 10.000 ve 20.000 mAh’lik powerbankleri bugün Çin’de satışa sundu. 10.000 mAh’lik powerbankin fiyatı 59 Yuan (50 TL) iken, 20.000 mAh’lik model ise 99 Yuan (81 TL) olarak belirlendi. Her iki powerbank de çift giriş ve çift çıkış bağlantı noktalarına sahip. Girişlerden biri microUSB girişine sahip şarj cihazı kullananlar için, diğeri ise USB Type-C kullananlar için yapılmış ve bunların yanında iki adet USB Type-A girişi bulunuyor.  

İki cihazın 10.000 mAh’lik modelinden bahsetmek gerekirse, bu modelde hızlı şarj desteği bulunmuyor, aslında biraz da bu yüzden daha ucuz. Giriş portları 5V ve 2.1A şarjı destekliyor ve cihazları 5.1V/2.4 güç değerleri ile şarj edebiliyorsunuz. 20.000mAh’lik model ise ilk modelden biraz daha iri görünüyor. Kardeşinin yaklaşık iki katı olan bu model hızlı şarj desteğini kullanıcılara sağlıyor. Giriş portları 10W (5V/2A) ve 18W (9V/2A) değerlerine sahipken, çıkış portları ise 12.24W (5.1V/2.4A), 18W (9V/2A) ve 18W (12V/1.5A) değerlerine sahip. 

Şu an piyasadaki iki model de yalnızca beyaz renk seçeneği ile satılıyor ve iki modelin de başka bir varyantı bulunmuyor. Redmi, bu cihazların şarj olurken veya şarj ederken kullanıcıların güvenliğini sağlayabilmek için dokuz farklı koruma sağladığını belirtiyor.  




Fotoğrafınızı Oyun Karakterine Dönüştüren Yapay Zeka
Fotoğrafınızı Oyun Karakterine Dönüştüren Yapay Zeka

Çin’in popüler oyunlarından bir tanesi olan Justice Online’ın geliştirici ekibi NetEase, insan yüzüne ait bir fotoğrafı 3 boyutlu bir oyun karakterine çevirebilen bir yapay zeka aracı...

MediaTek'in Uygun Fiyatlı Telefonlara 5G Getirecek İşlemcisi
MediaTek'in Uygun Fiyatlı Telefonlara 5G Getirecek İşlemcisi

MediaTek, bütçe dostu telefonlara 5G desteği sunmayı vadeden dahili 5G modemli ilk işlemci olan MediaTek 5G işlemcisini duyurdu. ...

Razer, Erkeklere 'Çöp' Diyen Yayıncının Sponsorluğunu Kesti
Razer, Erkeklere 'Çöp' Diyen Yayıncının Sponsorluğunu Kesti

Gabriela Cattuzzo isimli Brezilyalı yayıncı, 'Erkekler çöp' yazdığı tweeti sebebiyle Razer sponsorluğunu kaybetti. ...