Doom Eternal'ın 18+ Oynanış Videosu Yayınlandı

Kasım ayında piyasaya sürülecek olan "Doom Eternal" için yayınlanan bir video, oyunda bulunacak 2'ye 1 "BattleMode"unun genel oynanışını gözler önüne seriyor.


Bethasda Softworks, oyunseverler için klasikleşmiş hale gelen birinci şahıs nişancı türünde bir oyun olan Doom serisinin yeni oyunu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Kasım ayında piyasaya sürülecek olan Doom Eternal, oyunseverler için yepyeni bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

Şirket şimdi, üzerinde çalıştığı bu oyun için uzun bir video yayınladı. Yayınlanan video, oyunun 2'ye 1 çevrimiçi bir modundaki detayları ortaya koyuyor.

doom eternal

Yayınlanan videoda oyunseverlerin çevrimiçi oynayabilecekleri "Battlemode"da bulunan karakterlere ve modun genel oynanışının nasıl olacağına yer veriliyor. Bu bağlamda tanıtılan karakterlerse Revenant, Pain Elemental, Mancubus ve Slayer. Video, bu karakterlerin kendine has özelliklerini de ortaya koyuyor.

İşte Doom Eternal'ın Battlemode'u için hazırlanan video:

  • Not: Videoyu izleyebilmeniz için YouTube hesabınıza giriş yapmanız ve izlemek istediğinizi onaylamanız gerekmektedir. Bunun nedeni yayınlanan videonun 18+ ögeler içermesidir.

22 Kasım 2019 tarihinde Xbox One, PlayStation 4, Windows ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek oyun şimdiden ön sipariş verilebiliyor. Oyunun Steam fiyatı 349 TL olarak belirlenmiş durumda.




Motorola Razr'ın Fiyatı Ortaya Çıkmış Olabilir
Motorola Razr'ın Fiyatı Ortaya Çıkmış Olabilir

Geçmişte ürettiği kapaklı telefonlarla dünya genelinde iyi bir ün salan Motorola, kapaklı tasarıma bağlı kalan yeni bir katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor. Cihazla ilgili şu ana...

Sokak Lambasıyla İnternet Bağlantısı Sunan Teknoloji: Lo-Fi
Sokak Lambasıyla İnternet Bağlantısı Sunan Teknoloji: Lo-Fi

İnternet, bugün bize her yerde ve herkes tarafından kullanılıyormuş gibi gelse de aslında dünya nüfusunun sadece yarısı tarafından kullanılıyor. Yani milyarlarca insanın internete...

Kripto Para Birimleri “Bitcoin”
Kripto Para Birimleri “Bitcoin”

Kripto para, basit tanımı ile tamamen dijital, şifrelenmiş cüzdan birimleri, güvenli takas işlemlerinde kullanılabilen sanal para birimi. Birçok kişiye göre ise geleceğin para birimi...