Drone Ehliyeti Gerekmeden Kullanabileceğiniz 8 Drone

Drone uçurmak fazlasıyla eğlenceli ancak yeni düzenlemeyle birlikte belirli drone’ları uçurmak için bir ehliyete sahip olmamız gerekiyor. Biz de sizlere, kullanmak için drone ehliyeti gerektirmeyen drone’ları listeledik.


Eskiden uzaktan kumandalı arabası olan insanlar fazlasıyla havalı görünürdü ve böyle bir arabayı sokakta oynarken kullanmak bile sizden uzun bir süre bahsedileceği anlamına gelirdi. Şimdiyse devir değişti. Uzaktan kumandalı arabaların yerini drone’lar aldı ancak eskiden olduğu gibi yalnızca bir uzaktan kumanda bu küçük araçları kullanmamız için yeterli değil.

Yeni düzenlemeyle birlikte drone kullanabilmek için belirli niteliklere sahip olmanız gerekiyor.

Not: Ürünlerin Teknostore sayfasına başlıklara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Eachine E55 BNF Mini WiFi Kameralı FPV Drone

Akıllı telefonunuz üzerinden kontrol edebileceğiniz drone ile 6 ila 8 dakika arası bir uçuş yapabilirsiniz. 300 mAh değerindeki bataryası ise 40 dakika içerisinde şarj olur. 50 metre menzile sahip olan cihazın şu anda 219,90 TL yerine 129,90 TL olduğunu belirtmekte de fayda var.

Eachine E011 Mini Drone

Dayanıklı gövdesinin yanı sıra dengeyi maksimuma çıkaran dört pervanesi sayesinde istediğiniz şekilde uçuş gerçekleştirmenizi sağlayan bu drone tam bir fiyat performans ürünü olarak karşımıza çıkıyor. 5 dakika boyunca kesintisizi uçuş imkanı sunan drone’un 260 mAh’lik bataryası ise 40 dakika içinde tam şarja ulaşıyor. Orijinal fiyatı 189,90 TL olan bu drone’a 139,90 TL’ye ulaşmak için Teknostore’u ziyaret edebilirsiniz.

Eachine E012HC Kameralı Mini Drone

Amatörler için tasarlanmış bu drone sayesinde hem kamera kaydı alabilir hem de 5 dakika boyunca kesintisiz bir uçuş gerçekleştirebilirsiniz. 30 metre menzile sahip drone’un 40 dakika içerisinde tam şarja ulaştığını belirtmekte de fayda var. 199,90 TL değerindeki drone’a 159,90 TL’ye sahip olmak için başlığa tıklamanız yeterli.

Eachine H8C Mini Kameralı Drone

Listede bulunan drone’lar arasında fiyat performans ürünü diyebileceğimiz Eachine H8C Mini kameralı drone ile birlikte 720p değerinde videolar çekebilir, 8 dakikaya kadar uçuş yapabilirsiniz. Yaklaşık 40 dakikada şarj olan cihazın orijinal fiyatı 269,90 TL. Şu anda 169,90 TL’ye ulaşabileceğiniz bu drone’u kaçırmamak için başlığa tıklayabilirsiniz.

Eachine E50 WiFi Katlanabilir Drone

Katlanabilir yapısı sayesinde kolayca taşınabilen Eachine E50 Drone’u herhangi bir kumandaya gereksinim duymadan akıllı telefonunuz üzerinden kolayca kontrol edilebilirsiniz. 40 metre menzile sahip olan drone, üzerindeki kamera sayesinde 720p video çekimlerinize de olanak sağlıyor. 8 dakikalık bir uçuş sağlayan bu güçlü drone’un tam şarja ulaşması için 120 dakikalık bir süre yeterli oluyor. Normal fiyatı 299,90 TL olan drone’un şu anki fiyatıysa 189,90 TL.

Eachine E60 Mini Kameralı Drone

360 derecelik hareket kabiliyetine sahip olan bu drone sayesinde 50 metre menzile kadar uçuşlar gerçekleştirebilirsiniz. 5 dakikaya kadar kesintisiz uçuş imkanı sunan drone’u 249,90 TL yerine 219,90 TL’ye satın alabilirsiniz.

Eachine E33C Vanguard Kameralı Drone

Listedeki en profesyonel drone’lardan biri olan Eachine E33C Vanguard ile 10 dakikaya kadar uçuşlar gerçekleştirebilirsiniz. 100 metre menzile sahip olan drone, tam şarja sahip olmak için 1 saate ihtiyaç duyuyor. 299,90 TL fiyat etiketine sahip olan drone’un fiyatı ise kısa süreliğine 239,90 TL olmuş durumda.

Eachine E52 WiFi Katlanabilir Drone

Listemizin son sırasındaysa kolay taşınabilir olmasıyla dikkat çeken Eachine E52 WiFi drone bizleri karşılıyor. 720p kamerasıyla video çekimi yapabileceğiniz, 70 dakika içerisinde dolan 500 mAh’lik bataryasıyla 8 dakikaya kadar uçuş gerçekleştirebileceğiniz drone ile uçuş gerçekleştirirken görüntüleri telefonunuzdan izleyebilirsiniz. Son olarak 339,90 TL’ye satılan drone’un şu anda 279,90 TL’ye satıldığını belirtmekte de fayda var.

Drone ehliyetine sahip olmadan drone eğlencesini yaşayabileceğiniz drone’ları listelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Teknostore’da bulunan tüm drone’ları incelemek için bağlantıya tıklayabilir, ilk drone deneyiminizi yaşamak için sabırsızlanıyor ancak nasıl uçuracağınızı bilmiyorsanız aşağıdan sizler için hazırladığımız drone uçurma rehberimizi izleyebilirsiniz.




Rainbow Six Siege'e Yeni Bir Operatör Geliyor
Rainbow Six Siege'e Yeni Bir Operatör Geliyor

Ubisoft'un sevilen oyunu Rainbow Six Siege, yeni operatörünü tanıttığı yeni videosunda önemli ipuçları verdi. ...

Huawei, 4 Kameralı Nova 5 Serisini Tanıttı
Huawei, 4 Kameralı Nova 5 Serisini Tanıttı

Huawei, yeni orta-üst segment akıllı telefon serisi Nova 5'i Çin'de düzenlediği lansman etkinliğinde tanıttı. ...

The Witcher: Enhanced Edition, GOG.com'da Ücretsiz Oldu
The Witcher: Enhanced Edition, GOG.com'da Ücretsiz Oldu

RPG oyunu severlerin popüler serilerinden The Witcher'ın orijinal oyunu The Witcher: Enhanced Edition, GOG.com'da tamamen ücretsiz oldu. ...