Bir Oyun Mağazası, PS5'i Şimdiden Ön Siparişe Açtı

Sony, PlayStation 5’in resmi adını birkaç gün önce onayladı ve yeni nesil oyun konsolunun 2020 yılının sonlarında piyasaya çıkacağını açıkladı. Fakat Hollandalı bir oyun mağazası PlayStation 5'i şimdiden ön siparişe açtı.


Haberimizin girişinde de belirttiğimiz gibi Sony, PlayStation 5’in önümüzdeki yılın sonlarında tanıtılacağını doğruladı; ancak henüz resmi bir lansman tarihi paylaşmadı. Fakat şirketin yeni oyun konsollarını genellikle kasım aylarında tanıtması, bizlere lansman tarihine dair önemli bir ipucu veriyor. Yine de konuşmak için çok erken. Fakat Hollanda’da bulunan Game Mania adlı bir oyun mağazası böyle düşünmüyor. 

PlayStation 5’i saran heyecan dalgasından yararlanmak için hinlik kokan bir yola başvuran mağaza, kullanıcıların 50 dolar depozito karşılığında yeni nesil oyun konsolunu ön sipariş edebileceklerini duyurdu.

sony

Bu parayı ödeyen kişiler bekleme listesine alınacak ve cihaz satışa sunulduğunda satın alma önceliğine sahip olacak. Mağaza, lansman tarihine kadar fikrini değiştiren kullanıcılara ödedikleri depozitonun iade edileceğini söylüyor. Ön sipariş seçeneğinin yalnızca Hollanda’da yaşayan kişiler için olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Bununla birlikte PS5 fiyatının ne kadar olacağını henüz bilmiyoruz. Game Mania, yeni nesil konsolun, sahip olacağı özelliklere kıyasla oldukça cazip bir fiyata sahip olacağını söylüyor. PlayStation 5’in tanıtılacağı etkinliğe kadar daha fazla sayıda perakendecinin benzer ön sipariş kampanyaları yürütmesi oldukça muhtemel. 




14 Çekirdekli Intel Alder Lake-P Mobil İşlemci Sızdırıldı! 2021
14 Çekirdekli Intel Alder Lake-P Mobil İşlemci Sızdırıldı! 2021

Intel Alder Lake-P mobil işlemcisi üzerine çalışan, masaüstü tarafta 11. nesil Rocket Lake-S işlemci ailesi için çalışmalarını sürdüren Intel, aynı anda mobil tarafta Tiger Lake H...

Oppo, Yeni Telefonu ile Birlikte Yeni Logosunu da Tanıttı
Oppo, Yeni Telefonu ile Birlikte Yeni Logosunu da Tanıttı

Oppo, Reno markası ile yeni bir döneme girdiklerini belirtirken yeni dönemde yeni bir logo kullanacaklarını söyledi. ...

25 TL Değerindeki Oyun, Steam'de Ücretsiz Oldu
25 TL Değerindeki Oyun, Steam'de Ücretsiz Oldu

Steam fiyatı 25 TL olan oyun, yine aynı oyun dağıtım platformunda ücretsiz oldu. Kısa...