Söylenti: Apple, iOS 13'te iPad'lere Fare Desteği Sunacak

WWDC 2019'da teknoloji dünyasına birçok yenilik sunması beklenen Apple, iOS 13 ile birlikte iPad'lere fare desteği sunabilir. MacStories'ten Federico Viticci'nin söylemiyle ortaya çıkan iddianın gerçek olup olmadığını 3 Haziran'da başlayacak etkinlikte öğreneceğiz.


Teknoloji dünyasının ve Apple takipçilerinin merakla beklediği WWDC 2019 (Uluslararası Geliştiriciler Konferansı), birçok yenilikle birlikte iOS 13'ün de tanıtımına sahne olacak. Etkinliğe kısa bir süre kala ortaya çıkan bazı söylentiler ise iPad kullanıcılarını heyecanlandırmaya yetti.

Bilindiği üzere iPad Pro ve diğer iPad modelleri günümüzde birçok iş için rahatlıkla kullanılabiliyor. Hâlihazırda klavye desteği de bulunan iPad, yeni bir söylentiye göre iOS 13 ile birlikte fare desteğine de kavuşacak.

Konuyla ilgili konuşan MacStories'ten Federico Viticci, iOS 13 ile birlikte iPad Pro'da USB destekli farelerin kullanılabileceğini duyurdu. iPad Pro'nun USB-C girişine sahip olduğunu düşünürsek bu imkânsız değil. Fakat bu kez de ortaya başka bir soru işareti çıkıyor: Olur da iOS 13'te fare desteği sunulursa bu özellik sadece Pro modeline mi özel olacak?

Bu sorunun yanıtı henüz verilmiş değil. Tabii ki iOS 13'ün fare desteği sunup sunmayacağı da kesin değil. Konuyla ilgili gelişmeleri önümüzdeki günlerde sizlere aktarıyor olacağız.




Borderlands 3'ün Etkileyici Oyun İçi Görselleri Paylaşıldı
Borderlands 3'ün Etkileyici Oyun İçi Görselleri Paylaşıldı

Kısa bir süre sonra piyasaya sürülecek olan Borderlands 3'ün oyun içerisinden görseller paylaşıldı. Paylaşılan görseller hem oyunun atmosferini hem de grafik kalitesini ortaya koyuyor. ...

Harley Davidson, İlk Elektrikli Motosikleti Ön Siparişte
Harley Davidson, İlk Elektrikli Motosikleti Ön Siparişte

CES 2019 kapsamında özel bir duyuru gerçekleştiren Harley-Davidson, ilk elektrikli motosikletini ön siparişe açtığını duyurdu. ...

Uluslararası Uzay İstasyonu, uzay çöpünden kaçmak için manevra yaptı
Uluslararası Uzay İstasyonu, uzay çöpünden kaçmak için manevra yaptı

Uzay çöpleri, hem uydular hem de Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) için risk arz ediyor. Geçtiğimiz günlerde ne Uzay çöpleri, hem uydular hem de Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) için...