Spotify'daki Videolar Nasıl Kapatılır?

Aylık abonelik sistemine dayalı müzik servisi olan Spotify, arayüzünde uzun zamandır ilk defa büyük bir değişikliğe gitti.


Aylık 200 milyondan fazla aktif kullanıcı bulunan müzik servisi Spotify, çok yakın bir zamanda düzenli 100 milyon aboneyi (aylık) aşmış olacak. Geçtiğimiz hafta içerisinde daha kullanıcı dostu bir arayüzü uygulamasına getiren Spotify, bu arayüzle gelen bir özelliğin -istemeyen kullanıcılar tarafından- kapatılabilmesini de mümkün kılmış.

Spotify'ın içindeki müzik çaların arka planında dönen videolar, birçok kullanıcı tarafından oldukça başarılı bir yenilik olarak nitelendirildi. Yine de her kullanıcısının bu özelliği istemeyebileceğini düşünmüş olacak ki Spotify, Canvas ismini verdiği video özelliğinin kapatılabilmesi için Ayarlar'ın altın Canvas seçeniğini ekledi. Bu seçeneği kapalı duruma getirdiğinizde müzik çalıyorken artık arka planda video oynatılmayacak.

Her ne kadar Spotify, Canvas özelliği için 'çok az veri ve pil gücü kullanır' açıklamasını yapmış olsa da bu özelliğin gösterilip gösterilmeyeceğinin kullanıcıya sorulması oldukça hoş bir hareket. Siz de Spotify'ın video eklentili yenilenmiş arayüzü hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Dünyanın En Küçük Kamerası
Dünyanın En Küçük Kamerası

OmniVision tarafından üretilen OV6948 isimli özel kamera dünyanın en küçük kamera sensörü unvanını aldı. Sadece kum tanesi büyüklüğündeki bu kamera cerrahlar tarafından...

LG G8X ThinQ’nun Tasarımı Ortaya Çıktı
LG G8X ThinQ’nun Tasarımı Ortaya Çıktı

LG, G8 ThinQ’i tanıttığından bu yana yalnızca birkaç ay geçmiş olmasına rağmen çalışmalarına devam ediyor ve şirket telefonun gelişmiş bir modeli üzerinde çalışmayı...

2020 Yılına Kadar e-Belediye Sistemine Geçilecek
2020 Yılına Kadar e-Belediye Sistemine Geçilecek

İçişleri Bakanlığı’nın duyurduğuna göre ülke çapındaki tüm belediyeler, 2020 yılına kadar e-Belediye sistemine giriş yapacak ve bu sayede yerel hizmetler çevrimiçine taşınacak. ...