Google, Inbox'u Test Platformuna Çevirecek

Google, gelecek ay Inbox uygulamasını sonlandıracağını açıklamıştı. Bazı kaynaklardan gelen bilgilere göre, teknoloji devi bu platformu Gmail uygulamasının, Android için olan özelliklerini geliştirmek için kullanacak.


Arama motoru devi Google, Inbox uygulamasını artık kullanmayacağını duyurdu. Bunun üzerine bu platformu, Gmail için yeni özellikleri test etme amaçlı kullanabileceğini açıklayan şirket, başarılı bulunan özellikleri Gmail platformuna taşıyacak.

Bazı kaynaklardan yayılan haberlere göre Google, test işlemlerine çoktan başladı bile. Google'ın Gmail'i hedefleyerek geliştirdiği özelliklerden birinin adı "Bundles". Bu özellik, birbirine benzeyen mailleri bir grupta toplamaya yardımcı oluyor. Bu sayede benzer içeriklerdeki mailleri, ortak bir başlık altında toplamaya imkan veren "Bundles", tek bir maille grupta yer alan tüm maillleri cevaplamaya, tek bir hareketle tüm grubu silmeye yarayan kullanışlı özellikler içeriyor.

Şirketin test ettiği bir diğer özelik de "pin" ismini taşıyor. Pin sayesinde daha sonra okunmak veya takibe alınmak istenen mailler, işaretlenerek bir araya toplanıyor. Hızlı bir kulanım açısından, dilendiği zaman ekranın üstünde yer alacak "pin" işareti seçilerek, tüm seçilmiş maillere ulaşılıyor. Bu sayede acil durumlarda kolaylıkla önemli mailere ulaşılabilmesi, topluca yanıtlanabilme imkanı olması ve eğer istenirse hızlıca mailbox'un temizlenebilmesi hedefleniyor.

Google'ın ortaya çıkan bu özellikleri tam olarak ne zaman Gmail üzerinde kullanmaya başlayacağı veya hangi özelliklerin kullanıcılara sunulacağı şu an için bilinmiyor.




Tarayıcınızda Oyun Oynayabileceğiniz En İyi 5 Site
Tarayıcınızda Oyun Oynayabileceğiniz En İyi 5 Site

Eğer canınız sıkılıyorsa ve oyun oynamak istiyorsanız ancak iyi bir bilgisayara sahip değilseniz, sizler için internetten oyun oynayabileceğiniz en iyi ücretsiz oyun sitelerini derledik. ...

Acer, Dizüstü Bilgisayar Ailesinin Üç Yeni Üyesini Tanıttı
Acer, Dizüstü Bilgisayar Ailesinin Üç Yeni Üyesini Tanıttı

Acer’ın öğrencilere yönelik ürünleri arasına üç yeni cihaz katılıyor: Acer Chromebook 512, Acer Chromebook 512 Spin ve Acer TravelMate B114-21. ...

Samsung, Yeni Galaxy Fold'da Menteşeleri Gizleyecek
Samsung, Yeni Galaxy Fold'da Menteşeleri Gizleyecek

Samsung, katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold'u geç de olsa piyasaya sürdü. İlk katlanabilir telefonunda yaptığı hatalardan ders alan şirket, bir sonraki telefonunda menteşeleri...