Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 Android Oyun

Her hafta sizler için hazırladığımız haftalık ücretsiz Android oyun haberlerimize devam ediyoruz. Bu hafta da Google Play Store'da yayınlanan ve ücretsiz olarak indirilebilen Android oyunlarını sizler için derledik. Gelin birlikte göz atalım.


Telefonunuzda oynayabileceğiniz yeni oyun arayışına girdiyseniz bu liste tam da size göre. Bu hafta yayınlanan 8 ücretsiz Android oyunla karşınızdayız. Bu oyunların kısa süre içerisinde ücretli olma ihtimallerinin olduğunu hatırlattıktan sonra vakit kaybetmeden hemen listemize geçelim.

1. Block Tank Wars 2 Premium

Normal fiyatı: 1,39 TL

72’den fazla görev ve 7’den fazla tank bulunduran Block Tank Wars 2 Premium, çocukluğumuzda oynadığımız tank oyununu temel alıyor. Güzel grafiklerle karşımıza çıkan oyunda beceri puanlarımızı geliştirebilip tanklarımızı yükseltebiliyoruz. Oyun hâlâ güncelleştirilmeye devam ediyor.

2. Clickitty Cat

Clickitty Cat

Normal fiyatı: 4,89 TL

Oyunda bir kedi sahibi rolündeyiz ve evcil hayvanımız balık yemeyi çok seviyor. Evimizin hemen aşağısında ise bir balık fabrikası bulunuyor ancak kedimizin balıklarını köpekler ve kuşlar çalıyor. Kedimize aldığımız balıkları köpeklere ve kuşlara kaptırmadan kedimize yedirmenin yollarını aradığımız oyun, oldukça keyifli zamanlar geçirmenize yardımcı olabilir.

3. Fractal Space HD

Normal fiyatı: 15,99 TL

Fractal Space HD, bir bulmaca oyunu. Lazerlerin üzerinden atladığımız ve korkunç hareketli testerelerden kaçtığımız oyunda, gizemli uzay istasyonundan kurtulmak için jetpack ve lazer silahlarımızı kullanmamız gerekecek.

4. Colonies PRO

Colonies PRO

Normal fiyatı: 10,99 TL

Colonies PRO, parmağınızı aynı renk veya aynı tür sembollerin üzerine getirerek hepsini birbirine bağlamaya çalıştığınız bir oyun. Ne kadar uzun zincir ve sembol oluşturursanız o kadar çok puan alırsınız.

5. Over The Bridge PRO

Normal fiyatı: 10,99 TL

Colonies PRO’nun yapımcıları tarafından yapılan oyunda işimiz köprü kurmak. Parmağımızı ekranda bir yere koyarak köprüyü kurmaya başlıyoruz ve olabildiğince uzun bir köprü oluşturmaya çalışıyoruz. Tabii ki köprüyü kurarken karşımıza çıkan zorlukları aşmak zorundayız.

6. SkyLand Defense

Normal fiyatı: 22,99 TL

Oyunda amaç, krallığınızı olası tehlikelerden uzak tutmak ve bunu yaparken de güçlendirmek. Krallığınız için bir ordu kurup yönettiğiniz oyunda, komutan sizsiniz.

7. The Enchanted Worlds

Normal fiyatı: 28,99 TL

The Enchanted Worlds’te, Henry ile beraber girdiğimiz macerada üç adet büyülü kitaba sahip oluyoruz. Ancak bu 3 kitap bize yetmiyor ve Henry dördüncü büyülü kitabı bulmak için maceraya atılıyor. Oyunda Henry'ye dördüncü kitabı bulması için yardım ediyoruz ve sırasıyla bulmacaları çözüyoruz.

8. Horror Mystery - Escape Room & Solve Riddles

Normal fiyatı: 28,99 TL

Korku evi konseptine sahip olan oyunda sırasıyla tüm bulmacaları çözüp bu korkunç evde kaçmaya çalışıyoruz. Grafikleri gayet iyi duran oyunda evden kaçmak için çevrenize iyi bakmanız gerekecek çünkü her nesne bir ipucu olabilir.

Bu haftanın ücretsiz Android oyunlarını sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Siz de listedeki uygulamalar hakkında düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Ücretsiz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaşmaya önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.




Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 Android Oyun ve Uygulama
Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 Android Oyun ve Uygulama

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonların uygulama marketi Google Play Store'da zaman zaman bazı indirimler uygulanabiliyor. Bu indirimleri sizlerle paylaştığımız...

Instagram bilgilerini ifşa eden Facebook açığı! 2020
Instagram bilgilerini ifşa eden Facebook açığı! 2020

Saugat Pokharel isimli bir araştırmacı, bilgisayar korsanlarının Facebook aracılığıyla Instagram kullanıcılarının şahsi bilgilerine kolayca erişebileceği bir güvenlik...

Microsoft Surface Duo, Yaz ’e kadar Android 11 güncellemesini alacak: Rapor 2021
Microsoft Surface Duo, Yaz ’e kadar Android 11 güncellemesini alacak: Rapor 2021

Microsoft’un Microsoft Surface Duo ile yaptığı Android Deneyi , aletin Android 10 ile kutudan çıkarıldığı mananına geliyordu. Şimdi, Dr. Windows tarafından hazırlanan bir rapor,...