OnePlus 7 Pro İlk Günden Çizilme Testine Girdi (Video)

JerryRigEverything, tanıtılalı henüz 24 saat olmayan OnePlus 7 Pro'yu zorlu bir çizilme testine maruz bıraktı.


Günümüz akıllı telefonları, daha şık bir görünüme kavuşmak için cam gibi kırılmaya ve çizilmeye duyarlı malzemelerden üretiliyorlar. Peki bir akıllı telefonun ne kadar dayanıklı olduğunu görmek için Webtekno YouTube kanalından sonra nereye bakmanız gerekiyor? Tabi ki JerryRigEverything’e.

JerryRigEverything YouTube kanalı, henüz dün akşam lansmanı gerçekleştirilen OnePlus 7 Pro’nun çizilmelere karşı dayanıklılık testini yayınladı. Böylece OnePlus’ın performansı ve özellikleriyle fazlasıyla övündüğü akıllı telefonunun çizilmelere karşı ne kadar dayanıklı olduğunu net bir şekilde görebiliriz.

Ekran çizilme testin OnePlus 7 Pro’nun altıncı seviyede çizilmeye başladığını görüyoruz ki premium segment için bunun normal bir derece olduğunu söyleyebiliriz. Cihazın açılır kapanır ön kamerasındaki cam, ekrana göre daha kolay çiziliyor. Yine de ön kameranın nadiren dış etkenlere maruz kalacağını düşünürsek büyük bir sorun olmayacağını söyleyebiliriz.

OnePlus 7 Pro hem ön hem de arka cam yüzeyi ile çizilmelere karşı dayanıklılığını kanıtlıyor. Metal çerçeveler çoğu telefon gibi soyulmaya meyilli. Genel olarak baktığımızda OnePlus 7 Pro’nun çizilmelere karşı rakip akıllı telefonlarının gerisinde kalmadığını söyleyebiliriz. JerryRigEverything’in videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Oculus Rift S’in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu
Oculus Rift S’in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Sanal gerçeklik gözlüğü Oculus Rift S’in çıkış tarihi bir Microsoft Mağazası listesinde ortaya çıktı. ...

Çocukları İntihara Sürükleyen Momo Hortladı
Çocukları İntihara Sürükleyen Momo Hortladı

Geçtiğimiz yıldan beri genç dimağları intihara sürükleyen oyun Momo, şu sıralar tekrar hortladı. Şimdiki hedef ise İngiltere'deki çocuklar... ...

Steam'in En Çok Satanlar Listesinde Olan Bir Yetişkin Oyunu
Steam'in En Çok Satanlar Listesinde Olan Bir Yetişkin Oyunu

Steam, her ay düzenli olarak yayımladığı ayın en çok satan oyunlar listesini paylaştı. 10 Haziran'da piyasaya sürülen Koikatsu Party isimli bir yetişkin oyunu, beklenmedik bir şekilde...