Oppo, Yeni Telefonu ile Birlikte Yeni Logosunu da Tanıttı

Oppo, Reno markası ile yeni bir döneme girdiklerini belirtirken yeni dönemde yeni bir logo kullanacaklarını söyledi.


Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, Samsung ya da Apple kadar uzun bir geçmişe sahip değil. Bununla birlikte şirket, 10 yıllık kısa tarihinde 40 farklı ülkede 250 milyona yakın kullanıcıya ulaşmayı başararak küçümsenmeyecek bir başarı elde etti.

Bugün tanıtılan Oppo Reno, şirketin ikinci on yıllık döneminin ilk akıllı telefonu olarak lanse ediliyor. Oppo, Reno markasının kendileri adına yeni bir dönemin başlangıcı temsil ettiğini belirtirken, Oppo Reno ile birlikte bir dizi yeniliğin de gerçekleştiğini belirtti.

Oppo, yeni premium akıllı telefonu ile birlikte yeni logosunu da tanıttı. Oppo’nun ilk logosu, gülümseyen yüzü andıran bir tasarıma sahipken, yeni Oppo logosu daha modern ve klasik bir yazı fontu ortaya koyuyor.

Oppo, yeni logosu ile birlikte Oppo Sans adında yeni yazı fontunu da tanıttı. Şirketin açıklamasına göre Oppo Sans,  son derece detaylı, piksel seviyesinde düzenlemelerle kullanıcının gözüne hoş görünecek şekilde hazırlandı.

Oppo ayrıca 2019 yılı içinde 5G, yapay zeka, görüntüleme, bulut ve yapı materyalleri geliştirmek adına Ar-Ge çalışmalarına 1.5 milyar dolarlık bir bütçe ayıracağını duyurdu ve 2019’un 5G’nin ticari kullanımı adına başlangıcı temsil ettiğini söyledi.




Battle Breakers, Android ve iOS İçin Yayınlandı
Battle Breakers, Android ve iOS İçin Yayınlandı

Epic Games'in yeni mobil oyunu Battle Breakers, Android ve iOS platformlarına geldi. Oynaması ücretsiz RPG oyunu mobil ve PC platformlarında çapraz kayıt desteği sunuyor. ...

Arayanın Kim Olduğunu Söyleyen 7 ‘Arayan Kim’ Uygulaması
Arayanın Kim Olduğunu Söyleyen 7 ‘Arayan Kim’ Uygulaması

Tanımadığını numarayı görmekten sıkılanlar için, arayanın kimliğini gösteren uygulamaları listeledik. Ayrıca bu uygulamalar bilgi güvenliğimiz açısından hangi riskleri taşıyor,...

Redmi AirDots 3’ün Özellikleri ve Fiyatı Belirlendi! 2021
Redmi AirDots 3’ün Özellikleri ve Fiyatı Belirlendi! 2021

Xiaomi’nin markası Redmi, Çin’de gerçekleştirdiği etkinlikle yeni ürünlerini tanıttı. Amiral gemisi akıllı telefonlarını tanıtan marka bu arada bütçe arkadaşı kulaklığını...