Windows 10 Kullanıcılarına Harikulade Duvar Kağıtları

Microsoft Mağazası’nın temalar koleksiyonunu genişletmeyi amaçlayan Microsoft, Windows 10 için yeni bir tema paketi yayınladı. Paketin ismi ise Feathers/Tüyler oldu.


Windows 10 kullanıcılarına özel olarak hazırlanan ve yalnızca masaüstü duvar kağıdı olarak kullanılabilecek bu fotoğraflar, doğal yaşamı bilgisayar ekranına taşıyor. 

Flamingo, papağan gibi popüler türler de dahil olmak üzere pek çok kuş türünün tüylerine sahip görüntüler, bu tema paketinin içerisinde yer alıyor. 

Paketin içeriğinde toplamda 14 adet duvar kağıdı bulunuyor. İsterseniz birini seçip sabitleyebiliyor, isterseniz de dinamik olarak kullanabiliyorsunuz. 

microsoft tema

Bu temayı bilgisayarınıza kurmak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. 

  • Buradan dosyayı bilgisayarınıza indirin. 
  • Başlat’a basın.
  • Ayarlar sekmesinde Kişiselleştirme başlığını seçin
  • İstediğiniz temayı seçin

Seçtiğiniz tema otomatik olarak kurulacaktır. Daha sonra yine bu yolu izleyerek temanızı değiştirebilirsiniz. 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Google Arama Tasarımı Değiştiriliyor! 2021
Google Arama Tasarımı Değiştiriliyor! 2021

Google, mobil aletlerde tasarımsal farklığa gitmeye başladı. Arama neticelerinin görünümünü kolaylaştırmayı amaçlayan şirket, mobil aletler için Google Arama‘yı yine tasarlıyor. ....

WhatsApp, Bildirimden Ses Kaydı Dinleme Özelliğini Deniyor
WhatsApp, Bildirimden Ses Kaydı Dinleme Özelliğini Deniyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, WABetaInfo'nun verdiği bilgilere göre yeni bir özellik getirmeye hazırlanıyor. Bildirimler üzerinden mesajları, gelen görselleri ve çıkartmaları...

Mario Kart Tour, Mobil Platformlar İçin Yayınlandı
Mario Kart Tour, Mobil Platformlar İçin Yayınlandı

Nintendo'nun uzun zamandır üzerinde çalıştığı "Mario Kart Tour" nihayet indirilebilir oldu. Daha öncesinden çıkış tarihi ertelenen oyun, bugün itibarıyla hem iOS hem de Android...