Huawei Enjoy 9e'nin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Son derece verimli bir dönem geçiren Huawei, üst üste yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Şirketin 25 Mart'ta tanıtacağı Enjoy 9e'nin teknik özellikleri ve renk seçenekleri tanıtımdan günler önce ortaya çıktı.


Huawei Enjoy ailesinin yeni üyesi 9S'in ardından çok geçmeden 9e adlı model de duyuruldu. Enjoy 9e, adını henüz yeni duyuruyor olsa da teknik özellikleri ve farklı versiyonları şimdiden ortaya çıktı.

25 Mart'ta resmi tanıtımı yapılacak olan Enjoy 9S ve 9e modellerinin ardından 26 Mart'ta da P30 serisinin cihazları tanıtılacak. Sektördeki çalışkanlığından dolayı takdiri hak eden Huawei'nin Enjoy 9e'si de teknik özelliklerinin sızdırılmasıyla gündeme geldi.

Huawei Enjoy 9e, damla çentiğe sahip olan ve 6,08 inç boyutunda HD+ ekranla karşımızda olacak. İşlemci alanında Helio P35 SoC'un desteğine başvuran cihaz, 3 GB RAM ve 512 GB'a kadar genişletilebilen microSD yuvasıyla depolama konusunda fazlasıyla rahatlık sunuyor. Dahili depolamada ise 32 GB ve 64 GB olmak üzere iki farklı opsiyon seçmek mümkün olacak. Enjoy 9e'nin arka kısmında yer alan ana sensörü 13 megapiksel, ön kısımda yer alan öz çekim sensörüyse 8 megapiksel olarak tüketiciye sunulacak.

Teknik özelliklerinin yanı sıra tasarım anlamında da bazı detayları ortaya çıkan Enjoy 9e, Safir Mavi, Gece Siyahı ve Y6 Pro'dan aşina olduğumuz kahverengi deri kaplamayla raflarda yerini alacak. Parmak izi okuyucuya sahip olmayacağı bilinen cihazın Android 9 Pie ile birlikte çalışacağı düşünülüyor. Enjoy 9e'nin bataryasıysa 3.020 mAh büyüklüğünde olacak.

  • Ekran: 6,08 inç, 720x1560 HD+
  • İşlemci: MediaTek Helio P35 MT6765
  • RAM: 3 GB
  • Depolama: 32/64 GB, 512 GB'a kadar genişletilebilir
  • Kamera: 13 megapiksel arka, 8 megapiksel ön
  • Batarya: 3.020 mAh



Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Samsung, S10'da 1.5 Kat Daha Hızlı Ram Kullanacak
Samsung, S10'da 1.5 Kat Daha Hızlı Ram Kullanacak

Samsung, yeni çıkaracağı S10 modelinde yeni nesil LPDDR5 Ram kullacak. Yeni Ram'ler eskisine göre 1.5 kat daha hızlı olacak. ...

Clubhouse’a İlk Yasak Geldi! 2021
Clubhouse’a İlk Yasak Geldi! 2021

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ ile arasında yaşanan ticari savaş ve koronavirüsün çıkış noktası olması hasebiyle gündemimizden düşmeyen Çin internet ile ilgili dışa açık olmayan...

Samsung Galaxy M30s - Fiyatı ve Özellikleri
Samsung Galaxy M30s - Fiyatı ve Özellikleri

Samsung, M serisinin yeni üyesi olan Galaxy M30s'i tanıttı. Galaxy M30s, 6.4 inç boyutunda Full HD ekrana sahip ve arka tarafından üç kamera bulunduruyor. ...