Fortnite'ın Android Sürümü, Epic Games Uygulamasıyla Değişti

Epic Games, Android platformu için geliştirdiği Fortnite Yükleyici uygulamasını güncelledi. Oyunseverler artık, Fortnite Yükleyici uygulaması yerine Epic Games'in mobil uygulamasını indiriyorlar ve bu uygulama aracılığıyla Fortnite'a erişiyorlar.


Dünyanın en popüler hayatta kalma oyunlarından bir tanesi olan Fortnite, neredeyse tüm platformlar üzerinden erişilebiliyor. Oyunseverler bu oyunu; Android, iOS, PC ve oyun konsolları gibi platformlar üzerinden oynayabiliyorlar. Ancak bundan sonra Android kullanıcıları, daha farklı bir Fortnite deneyimi yaşayacaklar. Epic Games, Fortnite'ın Android erişim uygulamasının değiştirildiğini açıkladı.

Aslına bakacak olursak bu değişiklikler herhangi bir olağanüstülük içermiyor. Ancak bundan sonra oyunseverler, Fortnite Yükleyici uygulamasını değil Epic Games uygulamasını görecekler. Ayrıca uygulamanın logosu da bu bağlamda değiştirilmiş durumda. Dilerseniz şimdi, uygulamanın yeni logosunun nasıl göründüğüne bakalım.

fortnite

Şöyle ki bu yeni görünüm, oyunseverlere Fortnite'ı sanki bilgisayarda oynuyormuş havası katacak. Bilindiği üzere Epic Games'in bir masaüstü uygulaması bulunuyor ve Fortnite'a bu uygulama aracılığıyla giriş yapılabiliyor. Epic Games şimdi de Android platformu için benzer bir uygulamayı hayata sokuyor gibi görünüyor.

Epic Games, Fortnite'ı Google Play Store üzerinden sunmuyor. Hatta Epic Games'in bu kararı bir dönem çokça eleştirilmişti. Oyunseverler, Android platformuna Fortnite'ı yüklemek için burada bulunan bağlantıya erişiyorlar, bu bağlantıda bulunan QR kodu okutuyorlar ve uygulamayı telefonlarına indiriyorlardı. İndirdikleri Fortnite Yükleyici uygulaması, Fortnite'ı indirdiyordu. Ancak artık bu bağlantıya gidildiğinde artık Fortnite Yükleyici değil, Epic Games'in uygulaması indiriliyor. 

Fortnite

Aslına bakacak olursak şirket bir süredir, Android platformuna Epic Games Store'u getirmek için uğraşıyor. Fortnite'la ilgili olarak yaşanan bu gelişme de Epic Games'in bu konuda bir hayli yol kat ettiğinin bir göstergesi. Anlaşılan o ki kısa bir süre sonra Epic Games Store, Android platformu için hazırlanmış olacak.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Görünüşe göre Huawei’nin telefon durumunun şu anda ne kadar kötü olduğu 2021
Görünüşe göre Huawei’nin telefon durumunun şu anda ne kadar kötü olduğu 2021

Huawei’nin, 2021 için akıllı telefon imalat hedeflerini Amerikan Başkanındaki farklığa karşın hafifletme belirtisi göstermeyen AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ yaptırımlarıyla soktuğu...

OnePlus 7T'nin Donanım Özellikleri Ortaya Çıktı
OnePlus 7T'nin Donanım Özellikleri Ortaya Çıktı

OnePlus 7 ailesinin yeni üyesi OnePlus 7T’nin donanım bilgileri ortaya çıktı. Şirketin yeni cihazı, bu senenin Mayıs ayında çıkan OnePlus 7’ye göre biraz daha geliştirilmiş...

Muhterem Nur, Müslüm'ün Yapımcısına Suç Duyurusunda Bulundu
Muhterem Nur, Müslüm'ün Yapımcısına Suç Duyurusunda Bulundu

Müslüm Gürses'in yüzüğünün ve gömleğinin açık artırma ile satılması üzerine Muhterem Nur suç duyurusunda bulundu. ...