Yeni iPhone XR Daha Büyük Bir Bataryayla Gelecek

Ortaya çıkan son bilgilere göre Apple, 2019 iPhone XR modelinin bataryasında bir geliştirmeye gidecek.


Apple’ın 2019 yılında tanıtacağı iPhone’larında daha büyük bir batarya kullanacağı bildirildi. Eski iPhone modelinde bulunan 2.942 mAh’lik bataryanın yine iPhone modellerinde 3.110 mAh’e çıkarılacağı bilgisi, The Elec tarafından Salı günü bildirildi.

Gelecek iPhone XR 2’nin aynı zamanda içerisinde Apple’ın A13 işlemcisini de barındırması bekleniyor. 7 nm’lik bu işlemci batarya performansını artırırken daha uzun bir kullanım süresi de sağladığı için artan batarya kapasitesiyle birlikte kullanıcıları uzun bir iPhone XR deneyimi bekliyor gibi görünüyor.

Ortaya çıkan yeni bilgiler arasında teknoloji devinin 2019 modellerinde kamera çözünürlüğüne dair de bir geliştirme yapılacağı belirtiliyor. Ön kamera 7 MP’den 12 MP’e artırılırken üçlü kamera diziliminin 6,5 inç ve 5,8 inçlik OLED iPhone modellerine getirileceği söyleniyor. Ayrıca tahminleriyle ünlü Apple uzmanı Ming-Chi Kuo’ya göre 12 MP’lik süper geniş açılı bir kameranın gelmesi de oldukça muhtemel.

Başarılı Apple uzmanı Kuo, daha önce iPhone’un 2019 modellerinin yeni bir anten yapısıyla geleceğine de değinmişti. Apple, iPhone XS ve XS Max cihazlarında kullandığı LCP materyalini MPI ile değiştirecek.




WhatsApp Sizi Sinir Bozucu Gruplardan Kurtaracak
WhatsApp Sizi Sinir Bozucu Gruplardan Kurtaracak

WhatsApp günümüzde oldukça fazla kişi tarafından kullanılıyor. Öyle ki bu sayı her gün yaklaşık 300 milyonu buluyor. En popüler uygulamalardan biri olan WhatsApp, isteğiniz dışında...

Son Zamanlarda Tanıtılan 5 Garip Teknolojik Ürün
Son Zamanlarda Tanıtılan 5 Garip Teknolojik Ürün

Teknoloji hayatımıza birçok yararlı ürünü getirse de bir o kadar da ilginç ürünü bizlere sunuyor. Biz de sizler son dönemlerde tanıtılmış en ilginç ürünleri bir araya derledik. ...

Apple, Cihazlarının Ekranlarında OLED'e Geçiş Yapabilir
Apple, Cihazlarının Ekranlarında OLED'e Geçiş Yapabilir

Yıllardır aynı ekran teknolojisini kullanan Apple, bazı değişiklikler yapacak gibi gözüküyor. ...