Huawei Yakında HarmonyOS Destekli Akıllı Saati Piyasaya Sürebilir

Huawei Yakında HarmonyOS Destekli Akıllı Saati Piyasaya Sürebilir

Çinli dev Huawei beri birkaç ay geçti başlattı Ekim ayında kendi ülkesinde de başlatıldı onun Huawei Watch GT 2 Pro SmartWatch’unuzda. Şirket ayrı olarak 12 Aralık’ta ELEKTROKARDİYOGRAM destekli yükseltilmiş bir varyantı piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Şimdi, Çin’den ( Huawei Central aracılığıyla ) gelen yeni bir rapor , Huawei’nin şimdi yeni bir akıllı saat başlatmak için hazırlandığını ortaya koyuyor. Mevzubahis giyilebilir aletin bu sene nihayetinde piyasaya sürüldüğü bildirildi, ancak şimdi 2021’e ertelendi.

Ayrı olarak Watch GT 2 Pro’nun bir çeşidi olmadığı ancak tamamiyle değişik bir alet olacağı da doğrulandı . Ancak bu noktada akıllı saat ile ilgili pek bir şey bilinmiyor ancak önümüzdeki haftalarda ve aylarda daha fazla teferruat almayı bekliyoruz.

Yakın vakitte Huawei Geliştirici Konferansı’nda şirket , Nesnelerin İnterneti (IoT) aletlerine odaklanarak HarmonyOS 2.0 SDK’yı resmen duyurdu . Ayrı olarak, akıllı saatlere güç verdikleri ve Çin’deki geliştiricilerin bu Huawei’nin kendi işletim sistemi için uygulamalar yapmaya başladığı da doğrulandı.

HarmonyOS’u çevreleyen gelişme ve şirketin Amerika Birleşik Devletleri’nde üretilen teknolojilere ulaşım sağlama mücadelesi göz önüne alındığında, yaklaşan akıllı saatin HarmonyOS’u çalıştırması muhtemeldir . Bu vaziyette, en azından ilk dönem için, aletin Çin pazarı ile hudutlu olma ihtimali yüksek.

DAHA FAZLA HABER İÇİN Resimlink

GOOGLE NEWS’DE BİZİ İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Huawei Yakında HarmonyOS Destekli Akıllı Saati Piyasaya Sürebilir yazısı ilk önce Teknoloji Haberleri - En aktüel Teknoloji Haberleri, Telefon incelemeleri Sitesi üzerinde ortaya çıktı.




Grand Theft Auto 6, Bir E-Posta ile Gündemde 2021
Grand Theft Auto 6, Bir E-Posta ile Gündemde 2021

Grand Theft Auto 5 takriben 8 sene önce tanıtılmıştı. Bir hayli kişi tarafından aktif olarak oynanmaya da devam ediyor. Twitter üzerinden Chiko Kan isimli müzik yapımcısı, kendisine...

Samsung Exynos 7904 Tanıtıldı
Samsung Exynos 7904 Tanıtıldı

Samsung'un orta seviye akıllı telefonlarına seviye atlatmak için geliştirdiği Exynos 7904 işlemcisi, gelişmiş kamera ve çoklu görev özellikleri ile duyuruldu. ...

Call of Duty: Mobile İlk Haftasında 100 Milyon Kez İndirildi
Call of Duty: Mobile İlk Haftasında 100 Milyon Kez İndirildi

Activision'ın dünyaca ünlü Call of Duty oyununun mobil versiyonu Call of Duty: Mobile, birçok oyuncu tarafından eleştirilse de indirme rakamlarıyla başarısını ortaya koyuyor. Hem iOS hem...