LG, Yeni Teknoloji 4K Projeksiyonunun Fiyatını Açıkladı

Projeksiyon mu yoksa televizyon mu daha kaliteli bir ekran görüntüsü sunar diye düşünürken LG'nin ürettiği yeni teknoloji projeksiyon ile büyük ekran sevenler oldukça mutlu olacak gibi gözüküyor. LG, yaptığı duyuruyla adından söz ettirecek yeni projeksiyonunun fiyatını açıkladı.


Düşük ücrete büyük ekran isteyenler için HD projeksiyonlar daima en iyi çözüm olmuştu ancak aynı şey 4K projeksiyonlar için geçerli olmadı. LG, tanıttığı yeni ürünüyle bu algıyı değiştirme potansiyeline sahip gibi görünüyor. 65 inçlik OLED televizyonundan daha ucuz bir fiyata satış yapacağı yeni 4K HDR projeksiyonunu tanıtan LG, bu alanda rekabeti şimdiden kızıştırdı.

Fiyatı ve özellikleri:

projeksiyon

LG HU70LA model isimli bu yeni projeksiyon, 140 inçe kadar HDR desteği, WebOS 4.5 işletim sistemi, TruMotion ve LG hareketle kontrol teknolojilerini vadediyor. Dikkatleri üstüne çeken bu sistemin fiyatı ise 1.799 dolar (yaklaşık 10.500 lira) olarak açıklandı. LG’nin yeni 65 inçlik C9 OLED televizyonunun satış fiyatı ise 2.499 dolar (yaklaşık 15.000 lira) olarak açıklanmıştı. Yani tanıtılan bu yeni model projeksiyon, hem çok daha büyük ekran ve benzer görüntü kalitesi ile gelirken hem de daha ucuz fiyat ile satışa sunuluyor.

4K projeksiyon mu, 4K televizyon mu?

oled tv

İkisinin de olumlu ve olumsuz yanlarının olmasının yanı sıra aradaki en büyük fark; televizyon genelde daha parlak ve daha iyi kontrast sunarken, projeksiyon daha büyük bir ekran olanağı sağlıyor. Burda asıl heyecan verici nokta ise sonunda aynı segmentteki ürünlerin kıyaslanabilecek olması olarak gözüküyor. Bundan önce 4K televizyonları sadece HD projeksiyonlarla kıyaslayabiliyorken şu anda 4K televizyon ve 4K projeksiyonları karşılaştırabileceğimiz bir teknolojiye ulaşmış bulunmaktayız.

İki ürünün de ne zaman kullanılabileceği hakkında bir bilgi olmasa da LG’nin internet sitesinde yeni projeksiyonun çok yakında satışa sunulacağı belirtiliyor.




İddia: GTA VI’da Vice City ve Liberty City’ye Geri Dönüyoruz
İddia: GTA VI’da Vice City ve Liberty City’ye Geri Dönüyoruz

GTA hayranları serinin bir sonraki oyunu GTA VI için büyük heyecan içerisindeler. İnternette ortaya çıkan bilgilere göre yolumuz yeniden ABD’nin doğu kıyısına düşecek. ...

Google Chrome'a Okuma Modu Özelliği Geliyor
Google Chrome'a Okuma Modu Özelliği Geliyor

Google, Chrome'u daha iyi hale getirmek için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Yazılım devinin şimdiki yeniliği ise Chrome'un bilgisayar sürümü için okuma modu özelliği. ...

Epic Games Fiyatı 280 TL Olan Oyun Artık Ücretsiz! 2021
Epic Games Fiyatı 280 TL Olan Oyun Artık Ücretsiz! 2021

Epic Games, aralık ayında 15 günlük fiyatsız oyun kampanyası ile kullanıcılara oyun dağıtmıştır. Artık klasikleşen haftalık fiyatsız oyun kampanyasına geri döndü. İşte 14 Ocak...